Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955
EMPRESA_METAS_IMG_INTRO_ALT

Qui som

“No és la Màgia la que fa que funcioni, es la forma en la que treballem la que fa la Màgia”

Tus Magos

Tus Magos és l'agència de màgia de Barcelona per excel·lència. Una empresa professional, amb els contactes necessaris per a oferir el mag ideal per a cada esdeveniment.

El que pretén Tus Magos és oferir-vos l’assessorament màgic que desitgeu, buscant l’espectacle de màgia que millor s’adapta segons les característiques i necessitats de cada festa o esdeveniment.

Ja siguin festes particulars o esdeveniments d’empresa, la intenció serà que l’equip de Magic Sergio, gràcies a la seva experiència en el món de la màgia, puguin aconsellar-vos sobre els espectacles de màgia que necessiteu per al vostre esdeveniment: festes d’empresa, fires i congressos, festes majors, o inclòs celebracions familiars com aniversaris, casaments i comunions.

Il·lusió i serietat

Tus Magos es una agencia de magia de Barcelona que nace de la ilusión y del sueño de Magic Sergio.

Tota una vida dedicada a la màgia i l’il·lusionisme, amb un únic objectiu, ser i fer feliç.

Amb l’agència de màgia, Tus Magos, el principal objectiu és oferir al client l’espectacle de màgia que necessita, cobrint les seves necessitats i apostant per a promoure la màgia professional, oferint una qualitat i l’excel·lència per a cada esdeveniment.

Estaremos abiertos a escucharos y a trabajar mano a mano, para que vuestro evento sea un éxito, buscando el mago o espectáculo de magia que mejor os puede funcionar para que vuestro acto sea recordado para siempre.
Agència de mags a Barcelona

Magic Sergio

Magic Sergio és un mag professional amb una llarga trajectòria artística, ja que va començar amb tan sols 12 anys a realitzar els seus espectacles de màgia sobre els escenaris. Com ell es defineix, és mag i il·lusionista per vocació.

Gràcies a l’experiència de tota una vida, Magic Sergio ha viatjat per tot el món, realitzant els seus espectacles de màgia en Festivals, Congressos i esdeveniments empresarials. Portugal, Itàlia, Alemanya, Finlàndia, i inclòs, Las Vegas, són alguns dels països que ha pogut recórrer amb els seus espectacles.

A més, al llarg de la seva carrera com a professional de la màgia, ha sigut guardonat amb nombrosos premis i mencions, tant de màgia de prop, com de màgia d’escenari amb el seu número de coloms i aus exòtiques.
Magic Sergio
Tallers de màgia a Barcelona

Tallers, formacions i conferències

Magic Sergio té la titulació de Magisteri amb l’especialitat de música, i malgrat no exerceix com a mestre dins d’una escola, ho té molt present, realitzant formacions per a mestres, amb la seva conferència “La Màgia, un recurs per aprendre i emocionar”.

A part, també realitza molt sovint tallers de màgia per a nens i masterclass de màgia per adults, a escoles de màgia de Barcelona i a festivals de màgia del territori europeu.

“Vull ser Mag” és el projecte educatiu que Magic Sergio va engegar ja fa 10 anys per diferents escoles de Terrassa i Sabadell.

A més, Magic Sergio és formador de mags, ja que disposa d’una conferència de màgia única i molt exclusiva, on els mags poden aprendre efectes màgics inventats per Magic Sergio: “Conferència de màgia amb coloms i aus exòtiques”. Al final ven els seus efectes i productes de màgia per a mags professionals.

Assessor màgic d'espectacles

Magic Sergio és assessor màgic d’obres teatrals. Realitza la direcció i l’assessorament dels efectes màgics d’espectacles de teatre de diferents companyies, així com també d’espectacles de màgia d’altres mags que desitgen un assessorament per a millorar els efectes i jocs de màgia dels seus espectacles. 

En definitiva, Magic Sergio ajuda a donar resposta a les necessitats tècniques que van sorgint en la producció dels espectacles, pel que fa als efectes i jocs de màgia.
Assessorament de mags
Agència de mags a Barcelona

Director d'art en festivals de màgia

L’empresa Tus Magos actua com a productora d’espectacles enfocats al sector màgic, oferint shows de màgia nous i originals.

Gràcies a Tus Magos i a la direcció artística de Magic Sergio, s’han realitzat dos Festivals Internacionals de Màgia.

El Festival de Màgia Sant Joan Bosco de Sabadell (2007-2014) es va realitzar durant set anys consecutius, amb una afluència d’un miler de persones en totes les seves edicions. Era un festival molt esperat pel públic, ja que hi havia actes per a nens, per adults, tallers de màgia, un concurs infantil i familiar de mags, i una gran gal·la internacional de màgia, amb mags i magues de tot el món.

Per altre costat, el Festival de Màgia de Lloret de Mar, realitzat amb el suport del grup Evenia Hotels.
Agència de mags a Barcelona

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat