Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955
Magia para Adultos

Mags per a Adults

La Màgia per a Adults recupera la mirada del nen que portes dins. Il·lusió, humor, misteri, fascinació.

Màgia per Aniversaris

La màgia és un bon entreteniment per aniversaris d’adults, on l’animació haurà d’anar dirigida a un tipus de públic molt exigent, els adults. Els espectacles de màgia per adults estaran dinamitzats per mags professionals, que portaran tots els seus jocs i artefactes al lloc on se celebrarà la festa. Els esdeveniments de màgia per adults són divertits, diferents i molt emocionants.

Màgia per a Casaments

Els espectacles de màgia per a casaments es poden oferir en els diferents moments del dia: per a la cerimònia de la boda, l’aperitiu, el banquet o els postres. Es podran realitzar espectacles de màgia de prop o màgia d’escenari, segons les necessitats de cada moment. El que està clar és que la màgia per a casaments és un complement fantàstic per a canalitzar les emocions i fer que el casament sigui molt recordat.

Màgia per Espectacles de Varietats

Els espectacles de varietats o espectacles de revista són shows pensats per a què puguin actuar diferents artistes. Els mags són normalment uns convidats especials en aquest tipus d’esdeveniments, ja que realitzen jocs de màgia com a presentadors de l’espectacle, o bé, realitzen números de màgia durant la seva estona d’actuació per aportar el granet de màgia i humor que l’espectacle de varietats necessita.

Comiat de Solter

La màgia serà la millor aliada per a passar-ho d’allò més bé en el vostre acomiadament de solters. Ja sigui una festa de noies, nois, o dels dos, els mags us faran passar una hora de riures amb els millors jocs de màgia. Els espectacles de màgia, realitzats per mags professionals i amb un to picant i d’humor, seran genials per a les despedides de solters i esdeveniments de joves amb ganes de passar-ho súper bé.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat