Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Espectacles de màgia online

Espectacles de màgia online
15-04-2020
Els espectacles de màgia online, a través de les xarxes socials i vídeo trucades estan a l’ordre del dia. És per això que des de TusMagos us oferim la realització d’espectacles de màgia en directe, en línia, de manera virtual i a distància, per a que tots els usuaris puguin gaudir-los des de casa.

A través dels espectacles de màgia virtuals, els espectadors podran sentir-se a prop del mag, inclús interactuant amb ell a través del xat online. Un espectacle en directe, realitzat per un mag professional que no deixarà a ningú indiferent.

En tot cas, serà una màgia propera, on els espectadors podran veure-la més a prop que mai, a través de la pantalla, però ben a prop, a escassos mil·límetres dels seus ulls.

La màgia succeirà gràcies a les habilitats dels mags i magues, il·lusionistes professionals i amb experiència que no els costarà adaptar-se a aquesta nova situació realitzant la seva màgia a través de la pantalla.

Avui en dia la tecnologia ens obre un ampli ventall de possibilitats, per això serà senzill buscar l’eina i el programa ideal per fer el vostre esdeveniment realitat.

En el cas que vulgueu un espectacle de màgia per a la família, un bon canal podrà ser realitzar-lo online, a través d’una aplicació com és el Meet o el zoom.

En canvi, si la intenció és potenciar les visualitzacions per una empresa, ajuntament o entitat, es podrà realitzar a través de les xarxes socials, com per exemple Instagram, per així arribar a una màxima audiència i incrementar les visites en el canal social.

Els mags adaptaran la seva màgia i el seu guió per a poder arribar a l’espectador, d’una manera amena i divertida, travessant les pantalles i sentint-se a prop d’ells.

Està clar que el calor del públic no serà el mateix, els riures i els aplaudiments hauran de travessar pantalles i per això estarà el xat en directe, on es podrà comentar i interactuar amb el mag que realitzi l’espectacle de màgia en directe i de manera virtual.
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat