Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Espectacle de màgia itinerant per a carrer

Espectacle de màgia itinerant per a carrer
17-09-2020
Els espectacles itinerants de carrer amb mags professionals són espectacles de màgia itinerants fantàstics per a festes en el exterior, al carrer. Es tracta d’espectacles de carrer on el mag realitza jocs de màgia visuals, de manera itinerant, i per a què puguin veure’ls i gaudir-los totes aquelles persones que es trobin en les places i carrers dels pobles i ciutats.

Us presentem el nostre tricicle màgic, que com bé indica el nom, és un vehicle a tres rodes, amb caixes incorporades des d’on el mag traurà tots els elements màgics que necessita per a realitzar els jocs de màgia davant de tots els participants.

Els jocs de màgia realitzats en aquest espectacle de carrer itinerant són jocs grans i visuals, jocs atractius i on la màgia arribarà a veure’s des d’una distància optima, per a què puguin veure-ho el màxim de persones possibles.

Habitualment és Magic Sergio el mag encarregat de realitzar aquest tipus d’actuacions amb el tricicle màgic, ja que és un element propi, que domina a la perfecció, i amb el qual ha realitzat infinitat de fires i esdeveniments, així com també ha realitzat un munt d’accions itinerants per a centres comercials i associacions de comerciants per a carrers comercials i botigues al carrer.

El tricicle màgic és un espectacle de màgia per a carrer que dóna molt de joc, ja sigui per a nadal o per a qualsevol època de l’any.

Si esteu buscant una animació itinerant de carrer, sens dubte, us recomano la millor opció: el tricicle màgic, amb el seu espectacle de màgia dirigit a tot tipus de públic.

Els nens i els adults gaudiran a la par. Podran seguir el mag i gaudir de l’espectacle de màgia en els diferents punts de la ciutat.
A més, el tricicle màgic porta música incorporada, és per això que es converteix en un espectacle itinerant de carrer molt visual i atractiu. També porta bombolles de sabó que surten del seu interior, com si es tractés d’un tub d’escap màgic i genial per als nens i les nenes.

Espectacle de màgia itinerant, per a carrers o centres comercials, genial per a desplaçar-se i moure’s d’un punt a l’altre de la manera més fàcil i còmoda, a pedals o a motor, disposem les dues opcions per a què s’adapti a cada tipus d’esdeveniment i celebració.
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat