Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Espectacle de màgia per a teatre

Espectacle de màgia per a teatre
14-01-2021

Els espectacles de màgia per a teatre són una opció estupenda en els temps en els que estem. Espectacles de teatre amb màgia per a programacions familiars, programacions de teatre escolars, o inclús, espectacles de màgia per a teatre amb adults.

Per a cada ocasió us oferim l’espectacle de màgia de teatre que millor s’adapti al que esteu buscant.

Els espectacles de teatre familiar estan ideats per a què les famílies puguin assistir amb nens, i en aquests espectacles el mag realitza un tipus de màgia adaptada per a tots els públics, tenint en compte que els més petits, nens i nenes, puguin gaudir-la, però que els grans, els pares també puguin riure i s’ho passin súper bé, oferint-los un moment de desconnexió del món exterior.

En canvi, els espectacles de màgia per a programacions escolars són espectacles infantils, i moltes vegades, tenen una base educativa i pedagògica. Estan pensats per a que els nens i nenes, juntament amb els seus mestres de l’escola puguin gaudir i sorprendre’s de la màgia per a nens mai vista.

Per últim, i com detallàvem al principi, també estan els espectacles de màgia per adults, amb mags especialitzats en aquest secor, tenim els espectacles de teatre de màgia amb grans il·lusions, amb màgia de saló, o inclús també hem realitzat màgia en micro teatres de Barcelona, fent espectacles de màgia de prop amb pantalles i projectors. En tot cas, la màgia per adults es divertida, sorprenent i assegurem que en el teatre els riures estan assegurats.

Sigui quin sigui el pla, els espectacles de màgia per a teatre són una opció ideal per a famílies, nens, o per a viure en parella o amb amics. Els efectes màgics impossibles i espectaculars succeiran davant de tots els convidats, amb levitacions, aparicions i desaparicions, i un munt d’efectes màgics que deixaran t tots els convidats sorpresos i amb ganes de més. Somniar està a l’abast de tothom.

En temps de Covid-19, els espectacles de teatre son ideals per a oferir cultura segura, ja que en els teatres és molt fàcil complir amb totes les recomanacions i amb totes les mesures d’higiene, desinfecció i distanciament social.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat