Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Arts afines a la màgia

Arts afines a la màgia
26-02-2020

Anteriorment vam parlar dels tipus d’il·lusionisme i la classificació dels tipus de màgia que existien. Vam veure que n’eren molts. Però cal destacar que existeixen algunes arts afines a la màgia.

Màgia i Altres Arts

Les arts afines a la màgia són arts que complementen a la màgia, o bé, que per si mateixes poden fer servir la màgia com a complement. També són aquelles arts que no són màgia, però que poden sorprendre als espectadors. En detallarem algunes a continuació.

Els faquirs són mags?

Els faquirs són actors, artistes de circ, que en els seus espectacles fan jocs on aparenten fer proves que els poden fer mal. Molt sovint, al acabar els efectes, acaben com si res els hagués fet mal, i el públic queda bocabadat i al·lucinat veient que l’artista ho ha superat amb èxit.

Ho deixarem a les vostres mans. Creieu que és màgia? Són trucs on la màgia hi forma part de l’activitat? O bé, són persones amb una capacitat extra humana capaces de fer coses impossibles amb el seu cos?

De ben segur que darrera dels jocs dels faquirs hi ha un gran entreno físic, psicològic i personal. Poden arribar a fer coses increïbles.

I la ventrilòquia. Què és?

La ventrilòquia és un art molt antic, de l’antic Egipte, i consisteix en l’habilitat de poder parlar sense moure els llavis ni fer gestos facials, i poder emetre veus amb diferents tons i sons.

Els ventrílocs el que fan és donar vida a ninots, fent-los parlar, com si fossin autèntiques persones.

Inclòs les persones que fan ventrilòquia sovint fan espectacles amb diàlegs on ells mateixos parlen amb els ninots i les titelles que manipulen.

Les ombres xineses

Les ombres xineses és l’art de fer representacions a través d’ombres i utilitzant les pròpies mans. El joc de les ombres xines es pot convertir en art teatral i en veritable màgia, i a través d’ell es poden explicar boniques històries. Molts mags realitzen sobres chines en els seus espectacles.

La hipnosis

Els hipnotitzadors són capaços de fer entrar a les persones en un estat inconscient, i són capaços de fer-los submisos de les seves ordres, fent que executin tot allò que ells els demanin.

I per últim, la globusflexia

La globusflexia és l’art de fer figures amb globus també es considera que és afí a la màgia.

Com veieu, hi ha un munt d’arts afins a la màgia. Però heu de tenir en compte que en aquest escrit només hi teniu una pinzellada. Podeu buscar i informar-vos i de veritat que trobareu molts més arts màgics. Us animem a fer-ho.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per Espectacles de Varietats

Els espectacles de varietats o espectacles de revista són shows pensats per a què puguin actuar diferents artistes. Els mags són normalment uns convidats especials en aquest tipus d’esdeveniments, ja que realitzen jocs de màgia com a presentadors de l’espectacle, o bé, realitzen números de màgia durant la seva estona d’actuació per aportar el granet de màgia i humor que l’espectacle de varietats necessita.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat