Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia per Espectacles de Varietats

Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats
Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats Màgia per Espectacles de Varietats

Els espectacles de varietats són shows formats amb diferents artistes, que realitzen escenes curtes, molt visuals i espectaculars, per a què en pocs minuts el públic pugui quedar impactat i encantat. Un dels artistes que millor queda en els espectacles de varietats són els mags, donat que la seva màgia impacta, sorprèn, i agrada a nens, joves i adults.

En els espectacles de revista, es contracta artistes de tot tipus, per oferir una varietat que agradi a tot tipus de públic. Des d’un mag, fins a un número de cabaret amb ball, un monologuista o un cantant. Són diferents gèneres artístics que podem trobar en els espectacles de varietats. El que si que és cert és que els shows de ball no poden faltar en els espectacles de cabaret. I que millor que combinar el ball amb un mag, per a què sigui ben diferent, i per a què pugui anar presentant als diferents artistes de l’espectacle.

Els mags poden tenir diferents funcions dins dels esdeveniments amb espectacles de varietats, ja que poden realitzar els seus números de màgia amb diferents formats.

Un d’ells ja l’hem nombrat anteriorment: un mag pot ser el mediador entre escena i escena, presentant als artistes i incloent jocs de màgia durant les presentacions, per a fer-les més amenes i divertides. És una manera de que el mag pugui ser el fil conductor de l’espectacle, fent que l’espectacle de varietats es converteixi en un show sorprenent, original i on la màgia transcorrerà al llarg de l’espectacle.

Els mags també poden fer el paper d’artistes convidats, oferint la seva representació de màgia durant els deu o quinze minuts a l’escenari, igual que farien els altres artistes. O inclòs, es pot contractar a un mag per a l’espectacle de varietats, per a que tanqui la gal·la, oferint grans il·lusions i grans números de màgia per a finalitzar l’espectacle de la manera més impressionant, i amb un brillant record per a tots els convidats.

Mags per a espectacles de revista

Els espectacles de màgia sempre seran una opció excel·lent per acompanyar els espectacles de revista, espectacles de varietats, o també anomenats, espectacles de cabaret.

A més, si el que esteu buscant és un espectacle de varietats al complet, per assegurar la professionalitat de l’espectacle i per a la vostra tranquil·litat, des de Tus Magos ens podem encarregar de manera integral de contractar a tots els artistes i organitzar l’espectacle que esteu buscant per al vostre esdeveniment. D’aquesta manera us assegureu que tots els artistes que actuaran sobre l’escenari, seran artistes professionals, amb experiència, i amb una llarga trajectòria artística, i que tan vosaltres com tots els convidats, gaudiran d’un bon espectacle de varietats. És més, si ho necessiteu, també podem encarregar-nos de tota la part tècnica, tant de sonorització com d’il·luminació, ja que els nostres tècnics estaran encantats d’acompanyar-nos a l’espectacle de varietats amb els nostres equips i muntatges, per a que surti tot rodó.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Màgia per Espectacles de Varietats

Serveis Relacionats

Comiat de Solter

La màgia serà la millor aliada per a passar-ho d’allò més bé en el vostre acomiadament de solters. Ja sigui una festa de noies, nois, o dels dos, els mags us faran passar una hora de riures amb els millors jocs de màgia. Els espectacles de màgia, realitzats per mags professionals i amb un to picant i d’humor, seran genials per a les despedides de solters i esdeveniments de joves amb ganes de passar-ho súper bé.

Màgia per a Casaments

Els espectacles de màgia per a casaments es poden oferir en els diferents moments del dia: per a la cerimònia de la boda, l’aperitiu, el banquet o els postres. Es podran realitzar espectacles de màgia de prop o màgia d’escenari, segons les necessitats de cada moment. El que està clar és que la màgia per a casaments és un complement fantàstic per a canalitzar les emocions i fer que el casament sigui molt recordat.

Màgia per Aniversaris

La màgia és un bon entreteniment per aniversaris d’adults, on l’animació haurà d’anar dirigida a un tipus de públic molt exigent, els adults. Els espectacles de màgia per adults estaran dinamitzats per mags professionals, que portaran tots els seus jocs i artefactes al lloc on se celebrarà la festa. Els esdeveniments de màgia per adults són divertits, diferents i molt emocionants.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat