Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Contractar un mag per a comunió

Contractar un mag per a comunió
12-02-2021
¿Has pensat en contractar un mag per a la comunió del teu fill? ¡Genial! Vol dir que tens ganes de fer que el dia de la comunió sigui un dia especial, convertint-lo en un dia màgic i inoblidable.

El mag serà l’encarregat de realitzar un espectacle de màgia per a què el gaudeixin els nens i els adults. Tots els familiars quedaran al·lucinats amb els efectes de màgia del mag, però és que a més amés, aconseguireu que durant els 60minuts, nens i adults, no pensin en res més que en passar-ho bé i gaudir de la festa i de l’espectacle.

Contractar un mag per a la comunió és una experiència increïble, perquè és un dels petits detalls que faran que el dia de la comunió es converteixi en un dia recordat i inoblidable, de manera que quedarà gravat a la ment dels convidats, i segur, segur, que l’espectacle de màgia se seguirà recordant en els dinars familiars. Un record màgic que perdurarà en el temps i en la família.
Que farà el nen o nena de la comunió a l’espectacle?

El mag s’encarregarà de que el nen o la nena de la comunió tingui el seu moment de protagonisme en l’espectacle.

Normalment el mag sol treure al principal protagonista de la festa, al final de l’espectacle, per a fer-lo més especial, i per a brindar-li el moment que mereix, amb un joc espectacular i per a sorprendre.

Inclús, un dels jocs de màgia que més sol·liciten per als espectacles de màgia per a comunions és un joc on el nen o la nena de la comunió pot acabar levitant a l’aire. Una gran il·lusió que és fantàstica per acabar el show de màgia per a comunions.

I com ho fan els mags per a comunions amb el covid?

No heu de patir per res. Els mags, per a les comunions i per a tots els seus espectacles ho porten tot molt ben preparat i adaptat per a la situació.

Sempre que necessiten un ajudant, el rebran amb mascareta, utilitzaran gel desinfectant, i a més, utilitzaran elements d’un sol ús, per a què posteriorment puguin ser desinfectats, com per exemple, les varetes màgiques.

Busques un regal original per a la comunió?

T’assegurem que un regal fantàstic per a la comunió és un espectacle de màgia, amb un mag que faci un espectacle familiar per a què tota la família pugui gaudir-lo i s’ho passi d’allò més bé.

El nen o la nena de la comunió serà el protagonista del dia, i el mag ho farà saber, realitzant-li trucs de màgia divertits i fent-lo sentir especial.

A més, el nen de la comunió recordarà aquesta experiència per sempre, per tant, aconseguiràs que tu i el teu regal quedin gravats a la seva memòria.
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Comunions

La màgia per a comunions és ideal per a entretenir a tota la família. Després de la cerimònia i del banquet, un mag professional arribarà a la vostra festa per a realitzar-vos un espectacle de màgia on gaudiran nens i també adults. Tots els familiars i amics de la comunió estaran convidats a gaudir de l’espectacle de màgia per a comunions, que no deixarà a ningú indiferent.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat