Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia per a Comunions

Les comunions, igual que els casaments, són esdeveniments infantils i familiars que només se celebren una vegada a la vida. És per això que les famílies munten aquestes celebracions amb molta il·lusió, fent que cada festa sigui única i molt especial.

Una de les millors opcions per a les celebracions de comunions són els espectacles de màgia familiars, dissenyats per a entretenir i divertir a tota la família.

Espectacles de màgia per a comunions

Els espectacles de màgia per a comunions sempre estan realitzats per mags professionals, que ofereixen espectacles familiars amb la màxima qualitat i professionalitat.

Es caracteritza per ser una màgia participativa, alegre, dinàmica, divertida, i sobretot, molt pròxima i familiar.

A més de ser espectacles de màgia on se li dona especial importància al nen o nena que aquell dia celebra la seva primera comunió, fent que el mag realitzi en el seu espectacle un efecte màgic molt especial i pensat per a ell i la seva família.

L’essencial dels espectacles de màgia per a comunions és que són espectacles dissenyats per a viure en família, espectacles per a compartir una bona estona entre adults i nens. Petits i grans quedaran al·lucinats i fascinats amb els jocs de màgia que realitzaran els mags per a comunions.

Per què un espectacle de màgia per a comunions?

Els espectacles de màgia per a comunions són espectacles creats amb la major recopilació de jocs de màgia, fent una barreja dels jocs clàssics amb els jocs més actuals i moderns, oferint així un espectacle visual, musical i parlat, que podrà entretenir tant als més petits, com als adults, pares i avis.

La varietat d’efectes de màgia que realitzaran els mags, farà que ningú quedi indiferent i que tots prestin atenció fins al mínim detall i en tot moment.

Ka intenció és que els jocs puguin sorprendre fins al punt que quedin gravat a la ment dels espectadors i de tots els convidats, fent que puguin recordar aquell moment de la comunió durant molt temps.

Contractar un mag per a comunions a Barcelona

En el cas que estigueu pensant en contractar un mag per a una comunió, és important que ho feu amb el màxim de temps d’antelació. Doncs la temporada de comunions és molt intensa, i són moltes famílies les que aposten per contractar un mag per a la comunió del seu fill. Sens dubte és una de les propostes més sol·licitades i amb més èxit, al llarg dels últims anys.

Si esteu buscant un espectacle divertit, familiar i per a què el dia de la comunió sigui un dia recordat i inoblidable per a tots els convidats, els espectacles de màgia per a comunions i esdeveniments familiars, són la millor opció.

Un mag per a comunions farà que el dia acabi de la forma més emocionant i memorable per a tots els convidats, fent que tots puguin marxar de la comunió, amb un record màgic i per a tota la vida.

Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions
Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions Màgia per a Comunions

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

FAQs

En què consisteix un mag per a comunions?
Els mags per a comunions realitzen espectacles de màgia per a viure i gaudir en família, això significa que el mag realitzarà un espectacle d’una hora de duració on farà participar a tots els convidats amb diferents jocs de màgia, a la vegada que tots riuen i passen una estona divertida i entretinguda.
Quins avantatges comporta contractar un mag per a comunions?
Contractar un mag per a comunions és la millor manera de fer que la comunió sigui recordada per sempre. La família ho passarà genial, i això farà que se’n parli durant molt de temps, recordant els detalls del show de màgia. A més, contractar un mag és una opció ideal per a sorprendre als convidats de la comunió i fer que tinguin un moment de diversió.
Quins tipus d’espectacles de màgia són apropiats per una comunió?
Els espectacles per a comunions més contractats són els espectacles de màgia familiars, ja que l’objectiu principal és que gaudeixi del mag i de l’experiència tota la família. En tot cas, hi ha famílies que prefereixen contractar espectacles de màgia infantils, únicament dirigits als nens i nenes.
En quin moment es realitza l’actuació de màgia a la comunió?
Les actuacions de màgia per a comunions es realitzen habitualment en el moment del postra, o inclús, després del pastís i en el moment del cafè. És el moment perfecte per a què tota la família estigui asseguda, relaxada i tranquil·la, per a veure i gaudir de l’espectacle de màgia.
Quan costa contractar un mag per a una comunió?
Contractar un mag professional i amb experiència, per un esdeveniment familiar o una comunió, té un preu a partir de 500€ i fins a 1.200€, IVA a part.
Com preparar l’espai per a l’espectacle de màgia en una comunió?

Quan es contracta un mag professional per a una comunió, a l’arribar a l’espai, el mag sabrà on ubicar-se i adaptar-se perfectament a cada situació. En tot cas, si l’organitzador pot preveure l’espai per a l’espectacle, ha de tenir en compte:

  • Que l’espai del mag tingui visibilitat des de totes les taules dels convidats.
  • Que l’espai tingui una mida mínima de 4x4metres, i sí és més, millor.
  • Que l’espai estigui lliure al 100% per a què el mag pugui instal·lar els seus telons i materials per a l’espectacle.
  • Que hi hagi un endoll (punt de llum), a prop, per a connectar l’equip de so.
Quan duren els espectacles per a comunions?
Els espectacles de màgia per a comunions, com la gran majoria d’espectacles professionals, tenen una hora de duració. És el temps just per a què el públic presti atenció i s’ho passi bé.
Màgia per a Comunions

Serveis Relacionats

Mags per a Festes Fi de Curs

Per acomiadar el curs escolar no hi haurà millor manera que fer-ho amb una gran festa per a tots els nens de l’escola. Us proposem realitzar un espectacle de màgia per a la vostra festa fi de curs, que s’adaptarà perfectament a les necessitats de la vostra escola. Segons les edats dels nens i el tipus de festa que organitzeu podrem aconsellar-vos sobre el millor espectacle de màgia per a la vostra festa fi de curs.

Mags per Aniversaris

Els aniversaris infantils són dies molt esperats pels nens i nenes. Són dies de festa i diversió, on els nens tenen moltes ganes de passar-ho bé. I que millor que realitzar un espectacle de màgia infantil pensat per aniversaris i festes de nens. Els espectacles per aniversaris són shows participatius, on els nens i nenes es convertiran en els ajudants del mag, realitzant trucs i jocs de màgia sorprenents i divertits.

Màgia per a Festes Majors

Per a les festes majors infantils i familiars tenim els espectacles de màgia familiars. Espectacles de màgia participatius, on els nens i els adults s’ho passaran d’allò més bé. Els nens més petits podran entendre els jocs de màgia d’una manera visual, però els adults captaran totes les indirectes del mag, rient i gaudint del show. Espectacles de màgia per a totes les edats: infants, joves, adolescents i adults.

Màgia per a Escoles

Per a les festes escolars organitzades pels claustres de Mestres, per l’AMPA, o la pròpia direcció de l’escola, tenim el que són els espectacles de màgia escolars. Es tracten d’espectacles lúdics i educatius, que es realitzen amb una mirada més pedagògica, alhora que divertida i emocionant. La màgia arribarà a tots els infants, deixant-los entrar i gaudir del meravellós món de l’il·lusionisme.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat