Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Gestió i organització d’esdeveniments amb màgia

Gestió i organització d’esdeveniments amb màgia
06-04-2020
Tus Magos és una agencia de màgia dedicada a la realització d’espectacles de màgia per a tot tipus d’esdeveniments. Gràcies a això, al llarg de tots aquests anys hem viscut una infinitat d’esdeveniments, de tot tipus, en els quals ens les hem vist de mil colors.

Vam començar realitzant espectacles de màgia per a esdeveniments, gales, teatres i celebracions d’empresa o familiars, però en moltes ocasions les peticions dels clients han anat més enllà, i han sigut els clients els que ens han ofert la possibilitat d’organitzar els seus esdeveniments des de zero.

Sí, organitzar un esdeveniment és feina fàcil quan un compta amb una experiència i coneix tots els factors per a no deixar-se cap detall i per a què res no s’escapi. La gestió i organització d’esdeveniments és la nostra especialitat.

Organització d'events per empreses amb màgia

Sigui un esdeveniment d’empresa, un esdeveniment en un teatre per a realitzar una gran gala, o bé, qualsevol altre celebració, podrem ajudar-vos des de zero per a preparar el vostre esdeveniment per a què sigui un acte únic, original, diferent, i sobretot, molt màgic.

Dissenyem cada acte i esdeveniment a mida, i ajustant-nos sempre a les idees i desitjos de cada client. Les celebracions sempre van a gust del client, i cuidem els colors, el protocol i cada detall per a què els convidats se sentin acollits, i per a què puguin sentir-se com a casa.

Nosaltres sempre pensem que en tots els detalls està l’exclusivitat. Als convidats sempre els agrada veure coses noves, per a sorprendre, i que així l’esdeveniment sigui recordat per sempre.

La màgia de cada esdeveniment farà que les persones convidades pensin en ell, i puguin compartir les curiositats de l’acte amb els amics i familiars.

La nostra agència col·labora amb altres proveïdors de la organització d’esdeveniments per aconseguir tot el que és necessari a un preu competitiu i sempre amb la millor qualitat. La intenció és garantir que la celebració sigui tot un èxit.

A més, referent als shows i espectacles de màgia sempre es poden crear i fabricar aparells escènics a mida per a cada esdeveniment, fent que els efectes màgics s’adaptin a cada presentació. El disseny i fabricació dels nous elements de màgia sempre quedarà a les nostres mans, i seran dissenyats pels nostres mags especialistes, que finalment seran els que els hauran d’utilitzar i presentar davant del públic.

En tot cas, els aparells de màgia personalitzats sempre tindran com objectiu efectuar un truc per a sorprendre als convidats, amb una idea molt clara, fent arribar un concepte específic a l’espectador.

La il·lusió serà la emoció encarregada de fer creure al públic allò que està succeint davant dels ulls dels espectadors, i la sorpresa serà la que farà reflexionar sobre l’impacte ocasionat, i serà la que farà recordar l’esdeveniment per sempre.

Us garantim la nostra involucració en el vostre esdeveniment, treballant amb tota la nostra il·lusió per acabar formant i dissenyant un esdeveniment a mida, divertit, elegant i molt màgic. El nostre assessorament màgic no faltarà per a què tots els vostres somnis es puguin fer realitat.
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat