Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia per a Esdeveniments Corporatius

Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius
Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius Màgia per a Esdeveniments Corporatius
Els esdeveniments corporatius i empresarials sempre ofereixen una brillant oportunitat per a créixer, donar-se a conèixer i destacar davant d’altres empreses del sector. És per això que cal planificar els esdeveniments d’empresa amb una estratègia clara per a garantir la seva utilitat i per arribar a la màxima visibilitat. Tenim clar que amb la màgia tot això és possible, ja que els il·lusionistes seran capaços d’arribar al sentiment i a les emocions, sorprenent i fent que el producte quedi gravat a la ment dels espectadors.

Des de TusMagos organitzarem el vostre esdeveniment d’empresa amb el nostre compromís de qualitat, elaborant prèviament un branding amb una estratègia clara per a la vostra marca, el vostre servei o producte a destacar.

Per a treballar amb la màgia i que aquesta doni els resultats esperats, cal pensar en els efectes màgics i la manera de comunicar-los, per a què donin un impacte positiu a tots els implicats: socis, proveïdors, treballadors i consumidors, que hauran de percebre la marca des d’un primer moment, a través dels jocs de màgia i la comunicació de l’il·lusionista.

Un dels punts forts de la màgia com element d’intercanvi en l’àmbit empresarial és l’avantatge del mag o il·lusionista, que arribarà a aconseguir un clímax agradable, i dins d’un entorn relaxat i de diversió serà capaç de comunicar d’una manera molt directe i personal tot allò que desitgi als usuaris. La màgia és un recurs ideal que crearà l’interès necessari per a què tots els espectadors obrin la ment i prestin atenció.

El mag sorprendrà als espectadors, fer-los palpar i valorar el producte o servei, cuidant la imatge de marca de la empresa des del més mínim detall, i serà capaç de transmetre a través de la màgia la filosofia d’empresa i els valors de la mateixa.

Avui, en el segle XXI, estem molt acostumats a comunicar-nos a través de l’era digital, mitjançant correus electrònics i altres medis digitals, però no cap dubte que la comunicació més directe serà sempre de manera personal, de tu a tu, i de cara a cara. És per això que a través de la màgia i dels seus efectes sorprenents, la comunicació serà clara, directe i sens dubte, influirà i deixarà petjada en la memòria de tots els assistents.

Màgia per stands, reunions, congressos i presentacions de productes

Els stands, les conferències, les reunions d’empresa, els congressos, presentacions de productes o els esdeveniments ambulants o road shows seran moments ideals per a captar l’atenció a través dels nostres mags professionals que realitzaran la màgia que necessiteu per al vostre esdeveniment d’empresa.

Un dels màxims objectius d’utilitzar la màgia per a empreses, per a fires i congressos, és arribar a la ment dels convidats, removent les seves inquietuds i curiositats a la vegada que queden al·lucinats amb la màgia. Gràcies a l’efecte sorpresa de la màgia, els clients podran retenir aquests moments màgics i recordar-los com algo especial, recordant-los amb il·lusió.

Una experiència positiva sempre és compartida, i el boca a boca sobre la vostra empresa correrà la veu a nous clients i nous usuaris.

Si busqueu destacar amb una de les tendències més rellevants en l’organització dels esdeveniments d’empresa i esdeveniments corporatius, no dubteu en contactar-nos i deixarem volar la nostra creativitat per a què el vostre esdeveniment sigui original i creatiu, elaborant una estratègia de promoció per a deixar petjada a tots els assistents. Amb la màgia, la satisfacció estarà assegurada.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Màgia per a Esdeveniments Corporatius

Serveis Relacionats

Family Day

Una activitat perfecta per als dies en família, o family days d’empresa, són els espectacles de màgia. Espectacles per a tota la família i que podran gaudir els treballadors, acompanyats i els seus fills. La intenció dels family days es que es realitzin activitats per a totes les edats, és per això que els espectacles de màgia per a empreses i dies en família seran una opció ideal per aquest tipus d’esdeveniments.

Fires i Congressos

La màgia és un art pensat per a sorprendre i comunicar, és per això que és genial per a fires i congressos, stands, promocions i campanyes de màrqueting. El mag o il·lusionista, a través de la màgia, serà capaç d’arribar al client per atraure la seva atenció, augmentant el rendiment de l’estand en fires i congressos. A més, tota la màgia es podrà personalitzar segons el producte.

Espectacles Personalitzats

Espectacles personalitzats per a empreses, presentacions de productes i marques. La màgia serà el fil conductor de l’espectacle personalitzat per a la teva empresa, fent que l’esdeveniment sigui 100% personalitzat, seguint la línia del teu producte i filosofia. Treballarem mà a mà per a què l’espectacle de màgia sigui del vostre gust, treballant cada detall i elaborant el show de màgia per a l’ocasió.

Team Building

Si a la vostra empresa agrada la màgia, no dubteu en preparar un Team Building màgic amb tallers de màgia per adults i per empreses, ideals per a passar una jornada diferent i original, on els treballadors podran jugar a la vegada que treballen en equip i donen el millor d’ells mateixos fent que la màgia transformi el seu esperit i motivació empresarial.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat