Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Mag per a Comunions en temps de Covid-19

Mag per a Comunions en temps de Covid-19
08-09-2020
Les comunions de maig i juny es van ajornar i les estem realitzant ara, al setembre. I nosaltres súper contents de poder realitzar els nostres espectacles de màgia per a comunions i així complir els somnis dels nens i nenes, en el seu gran dia.
 
Els mags per a comunions realitzen espectacles de màgia familiars, on els nens són els protagonistes, els adults riuen i s’ho passen en gran, i el nen o nena de la comunió gaudeix, riu i té el seu moment estrella per poder-se lluir i tenir el seu moment davant dels seus convidats.
 
En temps de Covid-19 no hi ha excuses, els espectacles són una opció ideal per a gaudir del oci i la cultura, ja que tots els convidats podran veure l’espectacle i disfrutar-lo complint amb totes les normes d'higiene i seguretat.
 
A més, en les comunions serà molt fàcil, ja que cada família disposa d’un saló propi, on en cada taula els convidats estaran asseguts en grups de màxim 10 persones. Per tant, des de el seu mateix lloc, simplement girant la cadira, si cal, el mag podrà realitzar el seu espectacle de màgia, en el mateix saló o jardí on se celebri la comunió, mantenint distancia i complint amb tota la normativa estipulada sobre el Covid-19.
 
Els mags per a comunions realitzaran un espectacle de màgia participatiu, i per això portaran la mascareta i gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans.
 
A més a més, tots els elements que utilitzaran els nens, com per exemple les varetes màgiques, seran d’un sol ús, ja que una vegada utilitzades i acabat l’espectacle el mag es podrà dedicar a desinfectar tots els objectes que els participants hauran tocat.
 
Amb la màxima garantia i seguretat, els millors espectacles de màgia per a comunions els trobareu a Tusmagos.
 
Disposem de diferents formats d’espectacles per a comunions. Espectacles de màgia de mitjà format o de gran format on el nen o nena de la comunió, fins i tot, acabarà levitant davant de tots els seus convidats, un moment espectacular, màgic i en el qual tindrà un record de per vida.
 
També oferim la opció d’acabar la màgia entregant a l’amfitrió el regal de comunió dels seus pares, com un viatge especial, un patinet elèctric, una bicicleta... el somni del nen fet realitat gràcies al regal que li faran els seus pares.
 
A part, com agraïment, el mag entregarà una mascareta higiènica reutilitzable amb un conill màgic i el nom imprès del nen o nena de la comunió. Un detall que sempre els fa molta il·lusió als més petits.
 
En temps de Covid-19, celebra, gaudeix, comparteix i viu els espectacles de màgia en família, complint amb totes les recomanacions de seguretat.
 
Apostem per la cultura. Per la cultura segura!
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Comunions

La màgia per a comunions és ideal per a entretenir a tota la família. Després de la cerimònia i del banquet, un mag professional arribarà a la vostra festa per a realitzar-vos un espectacle de màgia on gaudiran nens i també adults. Tots els familiars i amics de la comunió estaran convidats a gaudir de l’espectacle de màgia per a comunions, que no deixarà a ningú indiferent.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat