Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia par a empreses. Un mag corporatiu

Màgia par a empreses. Un mag corporatiu
16-03-2020
Estàs pensant en realitzar un esdeveniment per a la teva empresa amb un mag corporatiu? Has d’organitzar un esdeveniment d’empresa i no saps per on començar? No et preocupis, has topat en bones mans.

Idees per esdeveniments corporatius

Des de Tus Magos som experts en màgia i en organització d’esdeveniments, és per això que podrem ajudar-te i treballar mà a mà per a crear el teu esdeveniment a mida.

Realitzem esdeveniments personalitzats per a cada client, tenint en compte la filosofia i marca a potenciar, afavorint un tracte exquisit per a què puguis relaxar-te i gaudir. Amb nosaltres tot estarà sota control i no se’ns escaparà cap detall, la màgia en el vostre esdeveniment d’empresa fluirà i tothom el podrà gaudir. Tu seràs el primer convidat en gaudir del teu esdeveniment.

Sigui un sopar d’empresa amb els treballadors, una presentació d’un nou producte, un congrés, una fira, un còctel o una gala de presentació. Sigui el que sigui, podrem crear l’ambient que necessiteu per a cada ocasió.

La màgia serà simplement l’art i l’acció que ens permetrà arribar allà on volem arribar, si cal transmetre, captar l’atenció, emocionar, i fer sentir, haureu pensat en l’art escènic ideal.

Un art efímer, la màgia, on tot succeeix en un precís instant i davant dels ulls dels espectadors. La màgia en el vostre esdeveniment fluirà d’una manera molt especial.

Els espectacles de màgia s’adaptaran per a cada ocasió, i necessitarem saber si hi haurà escenari o si l’acció es realitzarà a peu de terra. Qualsevol opció serà valida, únicament que haurem d’estudiar amb anterioritat cada situació.

Per un sopar d’empresa es poden realitzar efectes de màgia de prop durant l’aperitiu o el còctel, o bé, es pot realitzar un espectacle de màgia gran i visual davant de tots els convidats per a què ho gaudeixin a la vegada.

En el cas que l’esdeveniment d’empresa sigui per a la presentació d’un nou producte o servei, l’acció haurà de prendre un altre partida, realitzant jocs de màgia adaptats i personalitzats, on la màgia sigui impactant i ideal per a transmetre i fer arribar el nou producte a l’espectador. Detallar que l’espectador en aquest cas podria ser el propi treballador, o bé, el client.

En el cas que el receptor sigui el propi treballador, es recomana realitzar un espectacle de màgia en unes condicions relaxades on la diversió estigui assegurada. Al mateix temps, aprofitem la màgia per influir i transmetre missatges de motivació cap als treballadors.

En canvi, si és per a clients, sigui en un estand o fira, o en un escenari per un congres, la imatge corporativa de l’empresa haurà de fomentar-se i el resultat haurà de transmetre’s d’un altre manera. De forma igualment propera, amena i divertida, però amb una base solida i clara, ja que els espectadors no tindran tant coneixement del producte o servei que ofereix l’empresa.

En tot cas, sens dubte, la màgia per empreses és la millor manera de presentar nous productes.

La màgia captivarà l’atenció de tot el públic i el transportarà en un estat fàcil d’influir. La màgia ens torna el nen que tots portem en el nostre interior.
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat