Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Que comenci la màgia!

Que comenci la màgia!
24-08-2020

Estem contents, pletòrics, i amb una il·lusió màxima. Després de quatre mesos treballant online de manera exclusiva, hem pogut arrancar motors i desplaçar-nos a realitzar el primer esdeveniment, la primera festa amb un espectacle de màgia per a tota la família, nens i adults.

En aquesta ocasió hem celebrat una comunió, una festa particular que es va realitzar en petit comitè per als familiars i amics més propers.

La festa es va realitzar al jardí de casa, i per tant, des de TusMagos ens vam desplaçar amb tots els elements màgics necessaris per a poder realitzar l’espectacle de màgia allà on era necessari.

Infraestructura, teló, varetes màgiques, jocs de màgia i un mag, són els imprescindibles per una gran festa amb màgia.

Els mags per a festes particulars són mags professionals, especialistes en la realització d’espectacles infantils i espectacles de màgia familiars. Son shows de màgia per a què puguin gaudir-los nens i adults. Els riures estaran assegurats amb els nostres mags professionals que aprofitaran qualsevol ocasió per arrancar un somriure als espectadors.

La intenció és que totes les persones de públic es puguin sentir còmodes veient l’espectacle de màgia, de manera que estiguin relaxats, gaudint de cada escena màgica. Per aquest motiu els mags interaccionaran amb els convidats, els preguntaran el seu nom per a tractar-los de tu a tu, i començaran a conèixer-se molt millor per a crear el vincle necessari per a la realització del gran espectacle de màgia.

L’il·lusionisme no és màgia si no és acompanyada dels nostres mags professionals.

Contracta els nostres serveis de mags amb espectacles de màgia per al vostre esdeveniment o celebració. Aniversaris, comunions, empreses, festes majors, festes particulars... qualsevol ocasió serà genial per a celebrar-ho convertint el dia en una vetllada màgica i especial.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Comunions

La màgia per a comunions és ideal per a entretenir a tota la família. Després de la cerimònia i del banquet, un mag professional arribarà a la vostra festa per a realitzar-vos un espectacle de màgia on gaudiran nens i també adults. Tots els familiars i amics de la comunió estaran convidats a gaudir de l’espectacle de màgia per a comunions, que no deixarà a ningú indiferent.

Mags per Aniversaris

Els aniversaris infantils són dies molt esperats pels nens i nenes. Són dies de festa i diversió, on els nens tenen moltes ganes de passar-ho bé. I que millor que realitzar un espectacle de màgia infantil pensat per aniversaris i festes de nens. Els espectacles per aniversaris són shows participatius, on els nens i nenes es convertiran en els ajudants del mag, realitzant trucs i jocs de màgia sorprenents i divertits.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat