Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Ser mag o il·lusionista és una professió

Ser mag o il·lusionista és una professió
28-04-2020
Segur que molts heu somiat alguna vegada en ser mags o magues. Convertir l’afició de la màgia en una professió té el seu què. Avui us ho expliquem.

Com aprendre a ser un mag il·lusionista

Els mags professionals són mags amb experiència, que viuen de la il·lusió i de generar somriures en la gent. Són persones que abans de pujar a un escenari han practicat i practicat, i s’han empapat de màgia per a conèixer la teoria i la pràctica de les tècniques i jocs de màgia, fins que se les han fet seves, pròpies, realitzant-les a la perfecció.

Són mags que han treballat en els seus espectacles màgics per oferir una qualitat excepcional, amb uns jocs que entren en sinergia amb l’espectacle i l’espectador, amb una música, un guió, i complint amb tots els detalls, com ho faria qualsevol actor. Són mags que triomfen i obtenen l’èxit en cada un dels seus espectacles.

La màgia és un art, és un art mil·lenari que cal viure’l per a poder-lo realitzar. Així doncs, estem segurs que tots els mags professionals que es dediquen plenament al món de la màgia i de l’il·lusionisme són mags que adoren la màgia, que l’estimen i que la viuen, la senten. Són gent que ha seguit el camí dels seus sentiments i de la seva passió, encara que moltes vegades hagin trobat obstacles.

A vegades els camins ens porten al lloc adequat, i molts mags ho han aconseguit. Arriscant i apostant per una màgia professional i amb un èxit increïble, com el nostre Magic Sergio, un gran emprenedor en el món de la màgia i l’il·lusionisme, i a la vegada, un gran empresari, amb idees molt clares i amb una gran experiència en el món de l’organització d’esdeveniments.

Normalment els mags i magues estan tot el dia pensant en màgia, movent les seves mans i desenvolupant habilitats màgiques amb els seus dits. Els mags i magues de veritat, veuen màgia en cada racó, en cada botiga i en cada aparador. I si no ho creieu, únicament cal que ho pregunteu a les dones o homes de dames màgiques o de mags.

I sabeu què? Encara que en aquesta societat ens han educat per a ser enginyers, advocats, o estudiar professions amb una carrera universitària, els mags són persones que a part dels seus estudis que molts han realitzat, com magisteri per entendre la psicologia dels infants, o inclús, art i teatre, són persones que s’han especialitzat desenvolupant grans capacitats que no tothom pot aprendre.

Els il·lusionistes han d’estar aquí i allà, dominant tots els factors màgics, i estant a dos bandes per poder efectuar els seus jocs de màgia sense que el públic se’n adoni. Els mags deuen tenir una psicologia especial per entendre la ment de l’espectador, per a poder-lo dominar, i a la vegada, han de manejar els objectes per fer que la màgia sigui real davant dels ulls del públic. Han de fer possible el que és impossible.

Així doncs, després d’aquesta petita explicació sobre la professió de la màgia, únicament ens cal dir que si teniu aquesta passió cap aquest art, la màgia, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, si necessiteu aquest impuls, ja que us ajudarem amb les nostres classes, tallers i cursos de màgia per a profesionals, on podreu crear el vostre propi espectacle de màgia, dins la categoria que més desitgeu.
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat