Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Conferència per a Mags Professionals

Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals
Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals Conferència per a Mags Professionals
Magic Sergio és especialista en els espectacles de màgia amb animals com els coloms i aus exòtiques, i per aquest motiu, té una conferencia especial per a mags, on explica els secrets millor guardats de la màgia amb coloms.

La conferència per a mags de Magic Sergio ha recorregut diferents congressos de màgia, i és una conferència pensada de manera exclusiva per a mags professionals, amb una trajectòria i experiència artística, és a dir, amb uns coneixements previs sobre màgia d’escenari.

En aquesta conferència de màgia, Magic Sergio l’inicia amb un breu recorregut sobre la història de la màgia, i l’enllaça amb l’explicació de diferents tècniques i jocs de màgia per a fer aparèixer i desaparèixer coloms.

En el seu número de màgia, Magic Sergio feia aparèixer fins a 12 coloms en tan sols 7 minuts, així com també un guacamai que sortia al final com el gran número de màgia final.

A banda de la conferència de màgia, que té una hora de duració, Magic Sergio també imparteix tallers de màgia amb coloms per a mags professionals i mags amateurs, i a demés, el mag ofereix els seus propis productes màgics, els seus propis jocs de màgia que els ven per a què tots els mags puguin arribar a fer les seves aparicions amb els materials de màgia de Magic Sergio.

La conferència de màgia sobre coloms està pensada per a dur a terme en congressos de màgia, per a tallers o fires de mags, i per associacions de màgia on només hi ha mags i magues professionals. No és una conferència pensada per aficionats, ni per a públic usuari que té ganes d’aprendre jocs de màgia, és quelcom més delicat i pensat per a un públic específic i màgic.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

FAQs

En què consisteix un mag per a comunions?
Els mags per a comunions realitzen espectacles de màgia per a viure i gaudir en família, això significa que el mag realitzarà un espectacle d’una hora de duració on farà participar a tots els convidats amb diferents jocs de màgia, a la vegada que tots riuen i passen una estona divertida i entretinguda.
Quins avantatges comporta contractar un mag per a comunions?
Contractar un mag per a comunions és la millor manera de fer que la comunió sigui recordada per sempre. La família ho passarà genial, i això farà que se’n parli durant molt de temps, recordant els detalls del show de màgia. A més, contractar un mag és una opció ideal per a sorprendre als convidats de la comunió i fer que tinguin un moment de diversió.
Quins tipus d’espectacles de màgia són apropiats per una comunió?
Els espectacles per a comunions més contractats són els espectacles de màgia familiars, ja que l’objectiu principal és que gaudeixi del mag i de l’experiència tota la família. En tot cas, hi ha famílies que prefereixen contractar espectacles de màgia infantils, únicament dirigits als nens i nenes.
En quin moment es realitza l’actuació de màgia a la comunió?
Les actuacions de màgia per a comunions es realitzen habitualment en el moment del postra, o inclús, després del pastís i en el moment del cafè. És el moment perfecte per a què tota la família estigui asseguda, relaxada i tranquil·la, per a veure i gaudir de l’espectacle de màgia.
Quan costa contractar un mag per a una comunió?
Contractar un mag professional i amb experiència, per un esdeveniment familiar o una comunió, té un preu a partir de 500€ i fins a 1.200€, IVA a part.
Com preparar l’espai per a l’espectacle de màgia en una comunió?

Quan es contracta un mag professional per a una comunió, a l’arribar a l’espai, el mag sabrà on ubicar-se i adaptar-se perfectament a cada situació. En tot cas, si l’organitzador pot preveure l’espai per a l’espectacle, ha de tenir en compte:

  • Que l’espai del mag tingui visibilitat des de totes les taules dels convidats.
  • Que l’espai tingui una mida mínima de 4x4metres, i sí és més, millor.
  • Que l’espai estigui lliure al 100% per a què el mag pugui instal·lar els seus telons i materials per a l’espectacle.
  • Que hi hagi un endoll (punt de llum), a prop, per a connectar l’equip de so.
Un espectacle de màgia es tracta d’un espectacle segur?
Els espectacles de màgia realitzats per mags professionals, són espectacles molt segurs, a la vegada que divertits. El mag ho tindrà tot controlat per oferir un show dirigit a nens i adults, on tota la família gaudirà i participarà de l’espectacle d’una manera segura i divertida.
Quan duren els espectacles per a comunions?
Els espectacles de màgia per a comunions, com la gran majoria d’espectacles professionals, tenen una hora de duració. És el temps just per a què el públic presti atenció i s’ho passi bé.
Conferència per a Mags Professionals

Serveis Relacionats

Tallers de Màgia per a nens

Els cursos de màgia per a nens, són tallers de màgia pensats per a realitzar en classes particulars, o bé, en grup. Es poden realitzar tallers de màgia per aprendre màgia, per a festes infantils, o bé, com activitats extraescolars, per a què els infants puguin aprendre màgia de la mà dels millors mags professionals, i amb una teoria sòlida i ferma sobre el món de la màgia i l’il·lusionisme.

Conferència per a Mestres

La conferència de màgia per a mestres es titula “La Màgia, un recurs per aprendre i emocionar” i l’objectiu de la mateixa és oferir materials, estratègies i recursos als professors, mestres i educadors per a què puguin utilitzar-los a classe amb els seus alumnes. La màgia és un recurs educatiu fantàstic per a què els nens aprenguin a través del joc i la sorpresa.

Curs de màgia online

Els cursos de màgia online són tallers de màgia personalitzats, que s’adapten al nivell de cada participant, i que es realitzen en directe, entre mag i alumne, de manera virtual. Oferim cursos de màgia online per adults o tallers de màgia online per a nens.

Tallers de Màgia per Adults

Els cursos de màgia per adults estan pensats per a qualsevol persona que desitgi aprendre màgia, per a sorprendre als seus familiars o amics. Tallers de màgia d’iniciació per començar des de zero, o cursos de màgia de nivell mig o nivell avançat, per tots aquells aficionats que desitgin aprendre més màgia i perfeccionar el seu nivell de la mà de grans professionals de la màgia i l’il·lusionisme.

Extraescolars de Màgia

Les activitats extraescolars de màgia arribaran a la vostra escola de la mà de mags professionals, que impartiran cursos infantils de màgia, realitzats a les vostres escoles, al migdia o a la tarda, una vegada acabades les classes. Els extraescolars de màgia són cursos i talleres per a nens i nenes d’educació primària, secundària o batxillerat.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat