Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Tipus de màgia

Tipus de màgia
25-02-2020

Els mags o il·lusionistes realitzen efectes màgics per a sorprendre als espectadors, deixant-los meravellats i al·lucinats amb els trucs de màgia que veuen davant dels seus propis ulls. Val a dir que un truc de màgia es pot realitzar amb un element molt petit, com per exemple, amb una moneda o un mocador, fins amb una caixa gegant on hi entra a dins una noia i la tallen per la meitat.

És per aquest motiu que la màgia ofereix tantes possibilitats, i els mags la divideixen i la classifiquen en diferents tipologies de màgia.

La màgia es pot dividir en diferents categories i especialitats. Cadascú classifica els tipus de màgia segons el seu parer, però per entendre-ho d’una manera fàcil i senzilla, nosaltres dividim els tipus de màgia de la següent manera:

Tenim la màgia de prop, la màgia d’escenari i les gran il·lusions. I dins d’aquestes tres grans categories hi detallem diferents branques. A continuació us detallarem les més conegudes.

Tipos de Màgia més coneguda

Màgia de prop

La màgia de prop és aquella que es realitza amb el públic a escassos mil·límetres del mag. És una màgia propera, a curta distancia, i normalment es realitzen amb elements quotidians.

Dins la màgia de prop hi destaquem la Cartomàgia, aquella que es realitza amb cartes. La Numismàgia, la màgia amb monedes, i la Micromàgia, que com el seu nom indica és la màgia realitzada amb objectes petits, que poden ser objectes quotidians.

Per a realitzar la màgia de prop els mags necessiten una preparació molt acurada dels seus trucs de màgia, és per això que la contractació de mags professionals serà imprescindible per a oferir un servei excel·lent i de qualitat.

Màgia d’escenari

També tenim la màgia d’escenari, que se’ns dubte és la més coneguda. És el tipus de màgia que podem veure per a festes i celebracions familiars, i també per a festes al carrer per a pobles, festes majors.

Dins la màgia d’escenari hi ha diferents especialitats, la màgia de carrer, la màgia general, la màgia de saló per a espais més reduïts i de proximitat amb els espectadors, la manipulació, la màgia còmica, la màgia infantil i el mentalisme.

Les grans il·lusions

I les grans il·lusions, que és l’especialitat de la màgia més gran i més visual, és aquella que es realitza en grans teatres o grans escenaris on el mag utilitza grans caixes per a fer aparèixer i desaparèixer persones, així com també pot agafar a una ajudant i talla-la per la meitat.

Arts afines a la màgia

Per altra banda, tenim les arts afines a la màgia, com podrien ser la hipnosis, la ventrilòquia, les ombres xineses, el faquirisme, el pick pocket, la papiroflèxia, la globusflèxia, i d’altres arts que moltes vegades els mags utilitzen per a incloure’ls dins dels seus espectacles de màgia i il·lusionisme.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Mags per a Festes Fi de Curs

Per acomiadar el curs escolar no hi haurà millor manera que fer-ho amb una gran festa per a tots els nens de l’escola. Us proposem realitzar un espectacle de màgia per a la vostra festa fi de curs, que s’adaptarà perfectament a les necessitats de la vostra escola. Segons les edats dels nens i el tipus de festa que organitzeu podrem aconsellar-vos sobre el millor espectacle de màgia per a la vostra festa fi de curs.

Màgia per a Escoles

Per a les festes escolars organitzades pels claustres de Mestres, per l’AMPA, o la pròpia direcció de l’escola, tenim el que són els espectacles de màgia escolars. Es tracten d’espectacles lúdics i educatius, que es realitzen amb una mirada més pedagògica, alhora que divertida i emocionant. La màgia arribarà a tots els infants, deixant-los entrar i gaudir del meravellós món de l’il·lusionisme.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat