Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Mags per a Festes Fi de Curs

Una de les millors animacions per una festa fi de curs és un espectacle de màgia, per a què puguin gaudir-lo tots els nens i nenes de la festa, i també les seves famílies. Ja sigui una festa fi de curs de l’escola, una festa final de curs d’un casal d’estiu, o d’un extraescolar d’anglès, qualsevol festa infantil serà una perfecta ocasió per a presentar i gaudir d’un bon espectacle de màgia realitzat pels nostres mags professionals.

Els espectacles de màgia que us oferim per a festes fi de curs, són espectacles de qualitat, realitzats per mags professionals, amb una experiència infinita sobre dels escenaris, de manera que dominen perfectament l’art de la màgia fins al més mínim detall. Les rutines de màgia que us presentaran els mags en la vostra festa fi de curs, aniran dirigides a públic infantil i familiar, de manera que els mags sabran adaptar-se perfectament en cada situació i segons el tipus de públic de cada esdeveniment.

Contractar Mags per a Festes de Fi de Curs Infantils

Els mags per a festes final de curs realitzaran espectacles on predominarà la màgia participativa i parlada, barrejada amb jocs musicals, i on el to del mag serà un to actual, modern, i a la vegada, divertit.

Des de Tus Magos tenim molt en compte el respecte davant del públic i cap a qualsevol persona, donat que considerem que és la base d’un bon espectacle de màgia. És per això, que els mags realitzaran espectacles de màgia respectuosos, per sobre de tot.

Un altre dels punts forts i característics dels nostres mags és la puntualitat. Sempre arribaran a l’esdeveniment al menys una hora abans de començar la vostra festa fi de curs, ja que ells necessiten poder preparar l’escenari i tots els elements necessaris per a poder realitzar amb èxit l’espectacle de màgia de la vostra festa.

A més, per a què la vostra festa fi de curs sigui tot un èxit, serà important que el mag disposi d’un equip de so amb micròfon, per a què puguin gaudir de l’espectacle el màxim de persones, amb total comoditat. L’equip de so també servirà per a poder posar les cançons que utilitzarà el mag per a les seves rutines de màgia musicals.

Espectacles amb mags per a tots els públics

Els espectacles de màgia i il·lusionisme per a escoles o per a festes fi de curs són per a totes les edats. Tothom, sense distincions, serà convidat a compartir la festa final de curs amb la millor màgia: nens i nenes d’educació infantil, d’educació primària, i inclús els més grans, d’educació secundària, ESO i batxillerat. També els pares i mares, àvis i àvies, tiets i tietes que estiguin convidats a la festa fi de curs. Espectacles amb mags per a totes les edats.

La organització d’una festa final de curs, a vegades sembla la mar de senzilla, però no ho és. Cal tenir en compte molts factors. Així doncs, si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a què puguem ajudar-vos en tot allò que necessiteu, ja que els nostres anys d’experiència en la organització de festes fi de curs, ens fan tenir en compte molts factors per a què tot estigui perfectament controlat i gestionat. També, si desitgeu combinar l’espectacle de màgia de la vostra festa fi de curs, amb altres activitats infantils i familiars, podeu comentar-nos-ho per a organitzar-nos i que la festa fi de curs sigui tot un èxit.
Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs
Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs Mags per a Festes Fi de Curs

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Mags per a Festes Fi de Curs

Serveis Relacionats

Màgia per a Comunions

La màgia per a comunions és ideal per a entretenir a tota la família. Després de la cerimònia i del banquet, un mag professional arribarà a la vostra festa per a realitzar-vos un espectacle de màgia on gaudiran nens i també adults. Tots els familiars i amics de la comunió estaran convidats a gaudir de l’espectacle de màgia per a comunions, que no deixarà a ningú indiferent.

Mags per Aniversaris

Els aniversaris infantils són dies molt esperats pels nens i nenes. Són dies de festa i diversió, on els nens tenen moltes ganes de passar-ho bé. I que millor que realitzar un espectacle de màgia infantil pensat per aniversaris i festes de nens. Els espectacles per aniversaris són shows participatius, on els nens i nenes es convertiran en els ajudants del mag, realitzant trucs i jocs de màgia sorprenents i divertits.

Màgia per a Festes Majors

Per a les festes majors infantils i familiars tenim els espectacles de màgia familiars. Espectacles de màgia participatius, on els nens i els adults s’ho passaran d’allò més bé. Els nens més petits podran entendre els jocs de màgia d’una manera visual, però els adults captaran totes les indirectes del mag, rient i gaudint del show. Espectacles de màgia per a totes les edats: infants, joves, adolescents i adults.

Màgia per a Escoles

Per a les festes escolars organitzades pels claustres de Mestres, per l’AMPA, o la pròpia direcció de l’escola, tenim el que són els espectacles de màgia escolars. Es tracten d’espectacles lúdics i educatius, que es realitzen amb una mirada més pedagògica, alhora que divertida i emocionant. La màgia arribarà a tots els infants, deixant-los entrar i gaudir del meravellós món de l’il·lusionisme.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat