Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Alguns efectes màgics que realitzen els mags

Alguns efectes màgics que realitzen els mags
02-03-2020

Els espectacles de màgia de qualitat, realitzats per mags professionals, inclouen efectes màgics molt diferents, per a oferir una varietat d’efectes als espectadors per a captar la seva atenció.

Efectes més coneguts dels mags o il·lusionistes:

Alguns dels efectes màgics més coneguts que realitzen els mags o il·lusionistes són:

  • Aparicions i desaparicions: el més típic és que un mag faci aparèixer i desaparèixer objectes del no res. És quelcom que ho tenim molt interioritzat, i és un efecte màgic que ja tothom pot esperar de qualsevol mag.

De ben segur que tothom ha vist fer aparèixer o desaparèixer cartes, pilotes, monedes, mocadors... o inclòs a animals o persones. També, moltes vegades els mags fan desaparèixer objectes per a seguidament transformar-los.

  • Transformacions: les transformacions succeeixen quan un objecte canvia per un altre forma, mida, o per un altre color. Un joc de màgia molt típic és la transformació d’un mocador d’un color a un altre.

O bé, un joc on es transforma una carta gran, que mica en mica, es torna petita.

  • Teletransportació: i on han viatjat aquests elements que han desaparegut?

Doncs moltes vegades els mags fan teletransportacions, fent que els objectes viatgin de manera invisible d’un lloc a un altre. És quelcom impossible per a la ment humana, però els mags i il·lusionistes de tot són capaços.

  • Endevinació o predicció: les prediccions són pensaments escrits o dits que s’han fet anteriors a un fet o una acció, de manera que porta a l’endevinació. Els mags són adivins, sobretot els mags mentalistes.

Els metal·listes sovint fan prediccions i endevinen el futur proper amb jocs de màgia dignes d’admirar.

  • Les coincidències: també hi ha jocs de màgia on sense imaginar-ho van succeint coincidències. Tot sembla una casualitat, però les coincidències estan manipulades pels mags, que en fan de les seves.

Per exemple, un joc de màgia de cartes on hi vagin apareixent totes les cartes d’un mateix símbol. Cors, trèvols, piques o diamants.

  • Escapisme: jocs de màgia on el mag és lligat i s’escapa en un temps limitat.

Per exemple, un mag lligat amb unes esposes i una corda que recorre tot el cos.

  • Levitacions: un joc sovint efectuat amb elements quotidians, com podria ser fer levitar un got o una copa des d’una ampolla de cava, o bé, fer levitacions amb persones, on un noi o noia pugui elevar-se i levitar.

Us imagineu una persona estirada entre dues cadires, i que el mag tregui una de les cadires i quedi levitant? És un dels jocs més comuns entre mags, per a espectacles de màgia per a comunions i altres tipus de festes.

A part de tots aquests efectes, n’hi ha molts més, de manera que podíem estendre’ns molt i molt amb tots els efectes màgics dels mags.

Per exemple, les penetracions on un mag travessa la seva mà per dins d’un mirall sense trencar-lo. O bé,  la telepatia fent que dues persones pensin en una mateixa cosa. La telecinesis. Les multiplicacions d’objectes o líquids. Les produccions, les recomposicions d’objectes trencats a nous, les multiplicacions, la hipnosis, i molt més.

Els espectacles de màgia que inclouen molts efectes diferents són els que més agraden al públic i els que més èxit tenen, ja que són espectacles de qualitat, amb una varietat artística que els fa entretinguts i enriquidors.

Els mags professionals realitzen aquests efectes i molts més en els seus espectacles de màgia. Et ve de gust contractar un espectacle de màgia per a la teva festa o esdeveniment?

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Comunions

La màgia per a comunions és ideal per a entretenir a tota la família. Després de la cerimònia i del banquet, un mag professional arribarà a la vostra festa per a realitzar-vos un espectacle de màgia on gaudiran nens i també adults. Tots els familiars i amics de la comunió estaran convidats a gaudir de l’espectacle de màgia per a comunions, que no deixarà a ningú indiferent.

Mags per Aniversaris

Els aniversaris infantils són dies molt esperats pels nens i nenes. Són dies de festa i diversió, on els nens tenen moltes ganes de passar-ho bé. I que millor que realitzar un espectacle de màgia infantil pensat per aniversaris i festes de nens. Els espectacles per aniversaris són shows participatius, on els nens i nenes es convertiran en els ajudants del mag, realitzant trucs i jocs de màgia sorprenents i divertits.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat