Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Espectacles Personalitzats

Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats
Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats
Per a tots els amants de la perfecció i el detall, us oferim que pugueu personalitzar al 100% el vostre esdeveniment, creant nous espectacles de màgia per a vosaltres, tenint en compte els vostres productes i filosofia d’empresa.

Els espectacles de màgia personalitzats per a empreses són ideals per a la presentació de productes, per a fires i congressos, o fins i tot, per a sopars d’empresa, team buildings o family days amb els treballadors.

La màgia serà l’encarregada de crear una atmosfera divertida, a la vegada que es transmet la filosofia de treball i es mostren els nous productes i les seves característiques als clients o empleats.

És molt habitual la contractació d’espectacles de màgia personalitzats per farmacèutiques o laboratoris, que creen nous fàrmacs i aquests es presenten en sopars o congressos de metges a través d’un espectacle de màgia.

També és habitual realitzar aquest tipus d’espectacles personalitzats en fires i congressos, on la intenció és vendre un producte al client, fent que el senti i el gaudeixi, que el visqui i l’experimenti en primera persona i a través de la màgia.

La teva empresa té màgia

La màgia serà el fil conductor. La màgia és l’art que permetrà als artistes, mags i il·lusionistes amb experiència, donar-li una volta de rosca al vostre lema, per a transmetre’l en forma de sorpresa i il·lusió. El principal objectiu és que el missatge quedi gravat en la ment dels espectadors. Així doncs, el treball serà del mag, per fer arribar la informació d’una forma única i màgica.

Els experts de l’educació diuen que quan hi ha emoció, hi ha aprenentatge. I en aquest cas podem extrapolar la teoria en l’àrea dels negocis destacant que quan hi ha emoció, hi ha atenció, pel qual s’ha activat el clic del receptor, i per tant, hi ha enteniment i captació.

Esdeveniments 100% personalitzats

En els esdeveniments 100% personalitzats, no podran faltar els espectacles de màgia per a eventos, personalitzats per a cada client, i acord amb les necessitats de cada empresa.

En tot cas, per a crear aquest tipus d’espectacles i fer-los a mida, hi haurà un estudi al darrera, i la proximitat amb cada client serà la clau per a fomentar el contacte i entendre exactament el missatge a transmetre a través del show.

L’art de la màgia està de moda, i cada dia agrada més a tot tipus de públic. És un art que es gaudeix en tots els nivells, fa riure, evadir-se, buscar els secrets o gaudir-ne d’ells sense donar-li més voltes. La màgia és un art singular, que arribarà a tots.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Espectacles Personalitzats

Serveis Relacionats

Team Building

Si a la vostra empresa agrada la màgia, no dubteu en preparar un Team Building màgic amb tallers de màgia per adults i per empreses, ideals per a passar una jornada diferent i original, on els treballadors podran jugar a la vegada que treballen en equip i donen el millor d’ells mateixos fent que la màgia transformi el seu esperit i motivació empresarial.

Màgia per a Esdeveniments Corporatius

La màgia serà el recurs innovador, original, creatiu i commovedor del vostre esdeveniment d’empresa. Aprofitarem l’impacte de la màgia per a comunicar i arribar als usuaris del vostre estand, reunió d’empresa, conferència, congrés, inauguració o presentació de producte, en el vostre esdeveniment d’empresa. La intenció serà que recordin el vostre producte d’una manera molt especial, amb màgia.

Family Day

Una activitat perfecta per als dies en família, o family days d’empresa, són els espectacles de màgia. Espectacles per a tota la família i que podran gaudir els treballadors, acompanyats i els seus fills. La intenció dels family days es que es realitzin activitats per a totes les edats, és per això que els espectacles de màgia per a empreses i dies en família seran una opció ideal per aquest tipus d’esdeveniments.

Fires i Congressos

La màgia és un art pensat per a sorprendre i comunicar, és per això que és genial per a fires i congressos, stands, promocions i campanyes de màrqueting. El mag o il·lusionista, a través de la màgia, serà capaç d’arribar al client per atraure la seva atenció, augmentant el rendiment de l’estand en fires i congressos. A més, tota la màgia es podrà personalitzar segons el producte.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat