Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Espectacles Personalitzats

Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats
Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats Espectacles Personalitzats
Per a tots els amants de la perfecció i el detall, us oferim que pugueu personalitzar al 100% el vostre esdeveniment, creant nous espectacles de màgia per a vosaltres, tenint en compte els vostres productes i filosofia d’empresa.

Els espectacles de màgia personalitzats per a empreses són ideals per a la presentació de productes, per a fires i congressos, o fins i tot, per a sopars d’empresa, team buildings o family days amb els treballadors.

La màgia serà l’encarregada de crear una atmosfera divertida, a la vegada que es transmet la filosofia de treball i es mostren els nous productes i les seves característiques als clients o empleats.

És molt habitual la contractació d’espectacles de màgia personalitzats per farmacèutiques o laboratoris, que creen nous fàrmacs i aquests es presenten en sopars o congressos de metges a través d’un espectacle de màgia.

També és habitual realitzar aquest tipus d’espectacles personalitzats en fires i congressos, on la intenció és vendre un producte al client, fent que el senti i el gaudeixi, que el visqui i l’experimenti en primera persona i a través de la màgia.

La teva empresa té màgia

La màgia serà el fil conductor. La màgia és l’art que permetrà als artistes, mags i il·lusionistes amb experiència, donar-li una volta de rosca al vostre lema, per a transmetre’l en forma de sorpresa i il·lusió. El principal objectiu és que el missatge quedi gravat en la ment dels espectadors. Així doncs, el treball serà del mag, per fer arribar la informació d’una forma única i màgica.

Els experts de l’educació diuen que quan hi ha emoció, hi ha aprenentatge. I en aquest cas podem extrapolar la teoria en l’àrea dels negocis destacant que quan hi ha emoció, hi ha atenció, pel qual s’ha activat el clic del receptor, i per tant, hi ha enteniment i captació.

Esdeveniments 100% personalitzats

En els esdeveniments 100% personalitzats, no podran faltar els espectacles de màgia per a eventos, personalitzats per a cada client, i acord amb les necessitats de cada empresa.

En tot cas, per a crear aquest tipus d’espectacles i fer-los a mida, hi haurà un estudi al darrera, i la proximitat amb cada client serà la clau per a fomentar el contacte i entendre exactament el missatge a transmetre a través del show.

L’art de la màgia està de moda, i cada dia agrada més a tot tipus de públic. És un art que es gaudeix en tots els nivells, fa riure, evadir-se, buscar els secrets o gaudir-ne d’ells sense donar-li més voltes. La màgia és un art singular, que arribarà a tots.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Espectacles Personalitzats

Serveis Relacionats

Team Building

Si a la vostra empresa agrada la màgia, no dubteu en preparar un Team Building màgic amb tallers de màgia per adults i per empreses, ideals per a passar una jornada diferent i original, on els treballadors podran jugar a la vegada que treballen en equip i donen el millor d’ells mateixos fent que la màgia transformi el seu esperit i motivació empresarial.

Family Day

Una activitat perfecta per als dies en família, o family days d’empresa, són els espectacles de màgia. Espectacles per a tota la família i que podran gaudir els treballadors, acompanyats i els seus fills. La intenció dels family days es que es realitzin activitats per a totes les edats, és per això que els espectacles de màgia per a empreses i dies en família seran una opció ideal per aquest tipus d’esdeveniments.

Fires i Congressos

La màgia és un art pensat per a sorprendre i comunicar, és per això que és genial per a fires i congressos, stands, promocions i campanyes de màrqueting. El mag o il·lusionista, a través de la màgia, serà capaç d’arribar al client per atraure la seva atenció, augmentant el rendiment de l’estand en fires i congressos. A més, tota la màgia es podrà personalitzar segons el producte.

Màgia per a Esdeveniments Corporatius

La màgia serà el recurs innovador, original, creatiu i commovedor del vostre esdeveniment d’empresa. Aprofitarem l’impacte de la màgia per a comunicar i arribar als usuaris del vostre estand, reunió d’empresa, conferència, congrés, inauguració o presentació de producte, en el vostre esdeveniment d’empresa. La intenció serà que recordin el vostre producte d’una manera molt especial, amb màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat