Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Espectacle de màgia de Halloween

Espectacle de màgia de Halloween
05-10-2020

L’espectacle de màgia ideal per a festes de castanyada i halloween és l’espectacle del terror “La màgia terrorífica”. Un espectacle de màgia on els nens i adults ho passaran de por!

L’espectacle de màgia terrorífica per a halloween ofereix dues versions:

  • Una opció amb l’espectacle de màgia de Castaween familiar, on els nens i adults gaudiran d’un espectacle de màgia de por.
  • O bé, l’espectacle de màgia de halloween per adults, amb un guió més dirigit a públic adult, on els riures i el terror estaran assegurats des del primer minut que comenci l’espectacle.

Aquest espectacle de màgia de halloween per adults és ideal per a festes i esdeveniments de pobles, però també per a bars i restaurants, masies o espais de nit d’adults.

La nit de halloween és una nit on el misteri i el terror brindaran moments de diversió fantàstics. A més, el halloween és una festa que cada any se celebra més a Catalunya i Barcelona, i cada vegada són més els ajuntaments i associacions les que organitzen aquesta festa per a viure en família.

El nostre espectacle de màgia de halloween ja fa tres anys que el realitzem, i sempre funciona súper bé, ja que la màgia és un estil d’espectacle ideal per a públic infantil i familiar. A qui no li agrada veure trucs de màgia?

La màgia és molt atractiva per a totes les edats, i les festes amb espectacles de màgia sempre tenen un èxit garantit. Encara més èxit si contracteu els espectacles de màgia de halloween amb la màgia més terrorífica.

Aquest espectacle de màgia va acompanyat del equip de sonorització, ideal per a incloure músiques de misteri i terror durant els espectacles i crear l’ambient que desitgem en tot moment, i també un tècnic de so encarregat de realitzar tots aquests efectes.

També inclou màquina de fum i amb opció de contractar llums LED per il·luminar l’escenari i crear les atmosferes més terrorífiques de la nit de halloween.

Segons l’espai que disposeu per a la realització de l’espectacle de màgia de halloweeen us oferim unes opcions o unes altres per a complementar el vostre show i que d’aquesta manera tingueu un espectacle de màgia a l’alçada del que desitgeu per a la vostra festa.

La màgia, el terror, la por, el halloween, els espants, les castanyes i els riures estaran assegurats en el espectacle de màgia del terror.
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Festes Majors

Per a les festes majors infantils i familiars tenim els espectacles de màgia familiars. Espectacles de màgia participatius, on els nens i els adults s’ho passaran d’allò més bé. Els nens més petits podran entendre els jocs de màgia d’una manera visual, però els adults captaran totes les indirectes del mag, rient i gaudint del show. Espectacles de màgia per a totes les edats: infants, joves, adolescents i adults.

Màgia per a Escoles

Per a les festes escolars organitzades pels claustres de Mestres, per l’AMPA, o la pròpia direcció de l’escola, tenim el que són els espectacles de màgia escolars. Es tracten d’espectacles lúdics i educatius, que es realitzen amb una mirada més pedagògica, alhora que divertida i emocionant. La màgia arribarà a tots els infants, deixant-los entrar i gaudir del meravellós món de l’il·lusionisme.

Espectacles Personalitzats

Espectacles personalitzats per a empreses, presentacions de productes i marques. La màgia serà el fil conductor de l’espectacle personalitzat per a la teva empresa, fent que l’esdeveniment sigui 100% personalitzat, seguint la línia del teu producte i filosofia. Treballarem mà a mà per a què l’espectacle de màgia sigui del vostre gust, treballant cada detall i elaborant el show de màgia per a l’ocasió.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat