Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia per a Festes Majors

Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors
Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors Màgia per a Festes Majors
Els espectacles de màgia i il·lusionisme són un dels espectacles més contractats, al llarg de tot l’any, per ajuntaments i associacions de veïns. Doncs, la màgia és un art atractiu i divertit, que no deixa a ningú indiferent.

Nens i adults podran gaudir dels espectacles de màgia més originals que mai hauran vist. Espectacles d’il·lusionisme on la participació del públic serà essencial per a que el mag pugui realitzar els seus efectes de màgia, espectacles visuals i molt divertits.

Les aparicions i desaparicions, els canvis de colors, les levitacions i les transformacions seran alguns dels efectes de màgia que els convidats podran veure davant dels seus ulls.

Un dels motius pel qual les comissions de festes contracten espectacles de màgia, és perquè donen molt de parlar. Després de veure un espectacle de màgia, tothom comenta, comparteix i recorda els trucs i jocs de màgia realitzats pel mag, de manera que tots queden amb un bon record del mag i de l’espectacle. En definitiva, els espectacles de màgia fan que les festes majors es converteixin en festes recordades.

Espectacles de màgia per a festes majors

Disposem de diferents tipus d’espectacles de màgia per a festes majors o festes de poble, per a què puguin adaptar-se segons el tipus de festa o tipus d’esdeveniment que es vol organitzar:
  • Els espectacles de màgia infantils i familiars, amb un mag professional que realitzarà un espectacle de màgia dirigit a nens i nens i a les seves famílies. En aquest cas, són shows de màgia participatius, respectuosos, molt dinàmics i visuals, pensants per a nens i nenes de totes les edats, així com també, amb un toc d’humor dirigit a tots els pares i mares, que també podran gaudir de l’espectacle de màgia.
  • Els espectacles de màgia per adults és un altre tipo de show ideal per a festes majors. Aquests estan pensats per a un públic adult, i el mag serà l’encarregat de realitzar jocs de màgia amb un humor picant i divertit, dirigit totalment a públic adolescent, juvenil i adult. Els riures estaran assegurats amb els espectacles de màgia per a festes majors d’adults.
  • També és molt comú contractar a mags, com artistes especials en els espectacles de varietats. Els mags per a shows de varietats poden fer la funció de presentadors, realitzant jocs de màgia sorprenents, mentre presenten als artistes, o bé, poden realitzar una única sortida de 10, 15 i 20 minuts, segons l’interès de cada client, per a poder realitzar els seus minuts d’espectacle davant de tots els espectadors, infants i adults.
 Com veieu, hi ha un munt de possibilitats per a la contractació de mags per a festes majors. A més, disposem d’espectacles especials per a festes majors d’estiu i per a festes majors d’hivern.

Per exemple, per a les festes majors d’estiu, es poden combinar els espectacles d’animació amb una festa de l’escuma o una festa de l’aigua, ben refrescant.

I a l’hivern, es poden personalitzar els espectacles d’il·lusionisme, contractant espectacles de màgia de nadal, si la festa major cau en dates nadalenques.

Si esteu buscant un espectacle de màgia des del vostre Ajuntament, associació de veïns o comissió de festes, podeu detallar-nos el dia i l’horari de l’activitat, per a mirar disponibilitat, i quina és la vostra intenció, per així poder-vos mostrar els tipus d’espectacles de màgia que millor s’adapten a les vostres festes.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Màgia per a Festes Majors

Serveis Relacionats

Mags per a Festes Fi de Curs

Per acomiadar el curs escolar no hi haurà millor manera que fer-ho amb una gran festa per a tots els nens de l’escola. Us proposem realitzar un espectacle de màgia per a la vostra festa fi de curs, que s’adaptarà perfectament a les necessitats de la vostra escola. Segons les edats dels nens i el tipus de festa que organitzeu podrem aconsellar-vos sobre el millor espectacle de màgia per a la vostra festa fi de curs.

Màgia per a Comunions

La màgia per a comunions és ideal per a entretenir a tota la família. Després de la cerimònia i del banquet, un mag professional arribarà a la vostra festa per a realitzar-vos un espectacle de màgia on gaudiran nens i també adults. Tots els familiars i amics de la comunió estaran convidats a gaudir de l’espectacle de màgia per a comunions, que no deixarà a ningú indiferent.

Màgia per a Escoles

Per a les festes escolars organitzades pels claustres de Mestres, per l’AMPA, o la pròpia direcció de l’escola, tenim el que són els espectacles de màgia escolars. Es tracten d’espectacles lúdics i educatius, que es realitzen amb una mirada més pedagògica, alhora que divertida i emocionant. La màgia arribarà a tots els infants, deixant-los entrar i gaudir del meravellós món de l’il·lusionisme.

Mags per Aniversaris

Els aniversaris infantils són dies molt esperats pels nens i nenes. Són dies de festa i diversió, on els nens tenen moltes ganes de passar-ho bé. I que millor que realitzar un espectacle de màgia infantil pensat per aniversaris i festes de nens. Els espectacles per aniversaris són shows participatius, on els nens i nenes es convertiran en els ajudants del mag, realitzant trucs i jocs de màgia sorprenents i divertits.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat