Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Espectacle de Màgia per la Castanyada

Espectacle de Màgia per la Castanyada
14-10-2020

Per a la festa de la castanyada o per a celebrar qualsevol acte durant la tardor, us portem l’espectacle de màgia que necessiteu: “La màgia de la tardor”.

Un espectacle de màgia familiar per a gaudir durant la festa de la castanyada, el qual podran gaudir tots els nens i nenes i les seves famílies.

En aquest espectacle familiar, els jocs de màgia que realitzarà el mag giraran entorn els elements i característiques de l’època de l’any en la que estem, la tardor. És per això que la pluja, les fulles, el foc i les castanyes seran anomenades varies vegades durant el show.

La màgia de la tardor és un espectacle pensat per a festes organitzades per ajuntaments que es duen a terme dins de centres cívics o teatres. També és un espectacle que es pot realitzar al carrer, si el client disposa d’un escenari o d’una tarima de mínim 6x4metres, per a què pugui pujar el mag i realitzar l’espectacle de màgia amb total seguretat i comoditat, fent que tot el públic pugui gaudir dels jocs de màgia amb una bona visibilitat.

A més, els espectacles de màgia són una opció perfecta per a complir amb totes les mesures anti COVID, ja que tot el públic podrà gaudir de l’espectacle assegut des de la seva cadira i situats per nuclis familiars, evitant en tot moment el contacte entre persones desconegudes.

Sens dubte, els espectacles són una de les millors opcions d’animació per a festes i esdeveniments, ja que permeten controlar d’una manera molt fàcil l’accés, l’aforament de l’espai i la ubicació dels convidats.

Us recomanem aquest espectacle de màgia de la tardor per a la celebració de la vostra festa de la castanyada.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Festes Majors

Per a les festes majors infantils i familiars tenim els espectacles de màgia familiars. Espectacles de màgia participatius, on els nens i els adults s’ho passaran d’allò més bé. Els nens més petits podran entendre els jocs de màgia d’una manera visual, però els adults captaran totes les indirectes del mag, rient i gaudint del show. Espectacles de màgia per a totes les edats: infants, joves, adolescents i adults.

Màgia per a Escoles

Per a les festes escolars organitzades pels claustres de Mestres, per l’AMPA, o la pròpia direcció de l’escola, tenim el que són els espectacles de màgia escolars. Es tracten d’espectacles lúdics i educatius, que es realitzen amb una mirada més pedagògica, alhora que divertida i emocionant. La màgia arribarà a tots els infants, deixant-los entrar i gaudir del meravellós món de l’il·lusionisme.

Espectacles Personalitzats

Espectacles personalitzats per a empreses, presentacions de productes i marques. La màgia serà el fil conductor de l’espectacle personalitzat per a la teva empresa, fent que l’esdeveniment sigui 100% personalitzat, seguint la línia del teu producte i filosofia. Treballarem mà a mà per a què l’espectacle de màgia sigui del vostre gust, treballant cada detall i elaborant el show de màgia per a l’ocasió.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat