Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

L’il·lusionisme com a recurs educatiu i pedagògic

L’il·lusionisme com a recurs educatiu i pedagògic
02-07-2020

La màgia o l’il·lusionisme ja fa anys que entra a les escoles.

Tots hem tingut algun mestre, monitor o company de classe, aficionat a la màgia, que ens ha sorprès amb algun truc de màgia.

Pot ser alguna vegada a classe de ciència s’ha fet algun experiment i heu cregut que havia sorgit per art de màgia. O bé, fins i tot, possiblement de ben petits amb la barreja de colors i aparició dels nous, heu pensat que era màgia.

Avui en dia també estan de moda els projectes i els treballs multidisciplinars. Heu fet a l’escola algun projecte de màgia o il·lusionisme?

Són un munt de motius que conviden a què en una ocasió o un altre, la màgia i l’il·lusionisme entri a l’escola.

Però us imagineu el poder utilitzar la màgia com a recurs educatiu i pedagògic? Doncs sí, és possible, i els resultats amb els infants són increïbles!!!

La màgia com a recurs educatiu

Educar amb l’ajuda de la màgia, no només és possible, sinó que ens ofereix un ampli ventall de possibilitats, on aconseguirem captivar l’atenció dels infants, i que aprenguin d’una manera més amena i divertida. Quan hi ha motivació i interès, hi ha aprenentatge, i és per aquest motiu que la màgia farà que tots els nens i nenes estiguin ben atents als jocs de màgia que presentarà el professor.

Des de TusMagos tenim una conferència de màgia per a mestres i professors, realitzada per Magic Sergio, on oferim un munt de recursos màgics per aplicar a l’aula amb els infants. En Sergio és mag professional i s’hi dedica des de ben petit, però també va estudiar la carrera de magisteri, és per aquest motiu que en acabar la carrera va voler preparar uns tallers per a mestres i una conferència on barrejava les seves dues passions, la màgia i l’educació.

El curs de màgia per a mestres és un taller manipulatiu i experimental, on els professors podran aprendre jocs de màgia per aplicar a l’escola, a l’aula. Posarem a l’abast un munt de recursos educatius i trucs de màgia per fer en les diferents matèries i en totes les etapes educatives, des d’infantil fins a primària, ESO, educació secundària i batxillerat. Explicarem el què, com i quin joc de màgia i com aplicar-ho. Tot al vostre abast. 

Amb la màgia, els nens i nenes estaran més atents que mai, alhora que estaran motivats per aprendre. I de ben segur, que tots els efectes màgics i la seva repercussió, els quedaran guardats a la ment, a la seva memòria.

Però, també podran ser els propis nenes i nenes, els que facin màgia. Us imagineu? Desenvoluparan les habilitats fines, i les habilitats comunicatives, sense gairebé adonar-se’n. Tot una experiència!

La màgia educativa es pot utilitzar:

  • Per a presentar una unitat didàctica, amb un joc de màgia que tingui relació amb la matèria. Ja sigui matemàtiques, ciències socials o naturals, llengua, visual i plàstica, anglès....

  • Per a captar l’atenció dels infants en un moment complicat que estan despistats i interessa que estiguin molt atents.

  • Com a descans entre matèria i matèria, o entre activitats, per canviar d’aires d’una manera simple, ràpida i màgica.

  • La màgia com a projecte interdisciplinar, o bé, com a unitat didàctica, on s’hi podran treballar totes les matèries dins d’una mateixa temàtica.

  • Alguns mags diuen que també serveix com a xantatge, però... nosaltres a nivell educatiu, no hi estem d’acord. No creiem que fer xantatge a un infant sigui educar. Pensem que hi ha altres mètodes millors, com el diàleg, el respecte i la reflexió.

En definitiva, la màgia és un excel·lent recurs educatiu per als nens i nenes. Amb la màgia s’aconseguirà que les classes siguin divertides i que els nens estiguin motivats per aprendre. Aconseguirem despertar els cinc sentits dels nens i nenes, per a què tot l’aprenentatge l’assimilin amb una facilitat i agilitat excepcional.

Si sou mestres, docents, professors o educadors i teniu ganes d’aprendre sobre la màgia com a recurs pedagògic, únicament cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu saber sobre els nostres tallers de màgia per a professors i la conferència de màgia educativa per a mestres.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Mags per a Festes Fi de Curs

Per acomiadar el curs escolar no hi haurà millor manera que fer-ho amb una gran festa per a tots els nens de l’escola. Us proposem realitzar un espectacle de màgia per a la vostra festa fi de curs, que s’adaptarà perfectament a les necessitats de la vostra escola. Segons les edats dels nens i el tipus de festa que organitzeu podrem aconsellar-vos sobre el millor espectacle de màgia per a la vostra festa fi de curs.

Màgia per a Escoles

Per a les festes escolars organitzades pels claustres de Mestres, per l’AMPA, o la pròpia direcció de l’escola, tenim el que són els espectacles de màgia escolars. Es tracten d’espectacles lúdics i educatius, que es realitzen amb una mirada més pedagògica, alhora que divertida i emocionant. La màgia arribarà a tots els infants, deixant-los entrar i gaudir del meravellós món de l’il·lusionisme.

Conferència per a Mestres

La conferència de màgia per a mestres es titula “La Màgia, un recurs per aprendre i emocionar” i l’objectiu de la mateixa és oferir materials, estratègies i recursos als professors, mestres i educadors per a què puguin utilitzar-los a classe amb els seus alumnes. La màgia és un recurs educatiu fantàstic per a què els nens aprenguin a través del joc i la sorpresa.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat