Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Conferència per a Mestres

Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres
Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres Conferència per a Mestres

“La màgia, un recurs per aprendre i emocionar” és el nom que pren la conferència de Marta Lairisa i Magic Sergio, pensada i dirigida per a professors, mestres i tot tipus d’educadors. Una conferència màgica pensada per a docents, on el màxim objectiu és oferir recursos per a què puguin utilitzar la màgia com un recurs educatiu valuós i innovador.

La màgia és la protagonista del taller de màgia per a professors, i a través d’ella ensenyarem als docents com poder apropar als infants a l’aprenentatge a través del joc, de la sorpresa i de l’experimentació. La màxima intenció de qualsevol mestre és que els infants aprenguin d’una manera divertida, i que puguin assolir els coneixements vivint, tocant i experimentant.

Com afirma Francisco Mora, les emocions són l’ingredient essencial per aprendre, i tot allò que ens excita i que ens proporciona curiositat serà el que faci despertar l’interès per descobrir una novetat i per prendre atenció. Així doncs, despertar la curiositat dels nens i nenes serà molt fàcil a través de la màgia. Magic Sergio i Marta, amb la seva experiència com a mestres i professionals del món de la màgia i l’il·lusionisme, ho reafirmen amb total certesa.

Recursos màgics per a l’escola

La màgia és ciència, la màgia és matemàtica, la màgia és llengua, la màgia és una autèntica combinació de totes les matèries que trobem a l’escola, és per això que apropar els coneixements als infants a través de la màgia serà fantàstic, ja que la sorpresa tindrà un paper fonamental a l’hora d’encuriosir als infants.

La màgia és un recurs educatiu molt valuós, i ella serà la protagonista de la conferència de màgia per a professors.

Val a dir que avui en dia la qualitat de l’educació depèn també dels mestres, del seu compromís i de les seves ganes de vetllar per a què els infants que tinguin davant esdevinguin infants competents. I això només és possible amb una mirada oberta cap a la innovació i la creativitat, per tal d’oferir als nens i nenes la motivació que necessiten per aprendre.

Dins de la conferència o taller de màgia per a professors que us proposem, oferirem un munt de recursos, jocs de màgia i estratègies per captar l’atenció dels alumnes, per apropar-los al coneixement i per a sorprendre’ls, fent que aprenguin sense gairebé adonar-se’n, amb la màgia com a recurs educatiu.

Tractarem la màgia com un recurs més, com ho poden ser les titelles o els contes, amb l’objectiu de motivar als nens i nenes i als grups-classe, mantenint la seva atenció a través de la màgia, una activitat divertida i súper atractiva per a totes les edats.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Conferència per a Mestres

Serveis Relacionats

Extraescolars de Màgia

Les activitats extraescolars de màgia arribaran a la vostra escola de la mà de mags professionals, que impartiran cursos infantils de màgia, realitzats a les vostres escoles, al migdia o a la tarda, una vegada acabades les classes. Els extraescolars de màgia són cursos i talleres per a nens i nenes d’educació primària, secundària o batxillerat.

Tallers de Màgia per a nens

Els cursos de màgia per a nens, són tallers de màgia pensats per a realitzar en classes particulars, o bé, en grup. Es poden realitzar tallers de màgia per aprendre màgia, per a festes infantils, o bé, com activitats extraescolars, per a què els infants puguin aprendre màgia de la mà dels millors mags professionals, i amb una teoria sòlida i ferma sobre el món de la màgia i l’il·lusionisme.

Curs de màgia online

Els cursos de màgia online són tallers de màgia personalitzats, que s’adapten al nivell de cada participant, i que es realitzen en directe, entre mag i alumne, de manera virtual. Oferim cursos de màgia online per adults o tallers de màgia online per a nens.

Tallers de Màgia per Adults

Els cursos de màgia per adults estan pensats per a qualsevol persona que desitgi aprendre màgia, per a sorprendre als seus familiars o amics. Tallers de màgia d’iniciació per començar des de zero, o cursos de màgia de nivell mig o nivell avançat, per tots aquells aficionats que desitgin aprendre més màgia i perfeccionar el seu nivell de la mà de grans professionals de la màgia i l’il·lusionisme.

Conferència per a Mags Professionals

La conferència de màgia sobre coloms i aus exòtiques serà impartida per Magic Sergio. És una conferència de màgia pensada per a mags professionals, on aquests podran aprendre noves tècniques i elements per a poder fer aparèixer i desaparèixer aus de tot tipus. Una conferència ideal per a congressos de màgia i associacions de màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat