Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia per a cada tipus d’esdeveniment

Màgia per a cada tipus d’esdeveniment
30-03-2020

Sempre ens agrada conèixer tots els detalls de cada festa i esdeveniment, abans de recomanar un espectacle de màgia, ja que segons l’acte o celebració i segons el públic al que vagi dirigit, serà millor contractar un tipus de màgia o un altre.

Escollir la millor tipologia d’espectacle de màgia serà la clau per a garantir l’èxit de la festa.

Serà important tenir en compte que l’espectacle sigui apte per al públic al qual es presenti, però també serà imprescindible triar un tipus d’espectacle que sigui molt visible per a tots, és a dir que els espectadors puguin gaudir plenament de la màgia sense perdre-se’n detall.

Per tant, segons el tipus de festa o celebració que es vulgui organitzar, us recomanarem el mag o il·lusionista que millor us pugui encaixar amb la disciplina màgica que necessiteu.

Millors espectacles de magia per esdeveniments

Per a explicar-ho d’una manera més senzilla i amb exemples: si es tracta d’una festa amb pocs convidats, serà adient fer una màgia de prop, però si en canvi es contracta un mag per a fer màgia sobre un escenari, serà millor que pugui utilitzar elements grans i vistosos per a què tots els convidats de la festa puguin veure’ls i gaudir-ne.

  • Mag per una festa d’aniversari: en aquest cas, els mags infantils seran la millor opció amb una màgia molt visual i molt espectacular per a què els infants l’entenguin i puguin ser els ajudants del mag.

 

  • Il·lusionista per una festa familiar a casa amb família o amics: si és una festa amb amics, amb petit comitè i una festa íntima a casa, serà fantàstic un mag que pugui realitzar màgia amb elements quotidians, davant dels ulls dels espectadors. Tothom quedarà bocabadat.

 

  • Màgia per a boda o casament: en aquesta ocasió disposem de molts moments on poder realitzar màgia. Un mag realitzant màgia de prop serà ideal per a l’aperitiu o el banquet. Però si és per després dels postres, un mag amb màgia de saló o màgia d’escenari fent un espectacle de màgia familiar serà ideal per a generar un clima on els riures estaran assegurats.

  • Mags per a festes majors: per a les festes majors o festes de pobles és molt bona opció contractar un mag que pugui fer un espectacle per a què tota la població el pugui gaudir al mateix temps. És per això que per aquests tipus d’espectacles de màgia es recomana sempre una infraestructura, com és un escenari, per a fer una màgia gran i molt visual per a què es pugui veure des de gairebé tots els angles i a molta distància.

Disposem espectacles de màgia per a festes majors, amb mags especialitzats en realitzar una màgia infantil i familiar, i també, espectacles per a festes majors destinats a adults.

 

  • Màgia per a càmpings: en aquest cas, els mags hauran de realitzar efectes grans, vistosos i molt espectaculars. Per tant, una màgia d’escenari amb grans il·lusions, serà ideal per a l’esdeveniment. Llum, fum, efectes especials... grans aparells, música i acció, és el que està buscant el turista que marxa de vacances a un càmping o ressort.

 

  • Màgia per a hotels: en els hotels a vegades ens sol·liciten la realització de màgia en petits grups per a la terrassa, mentre els hostes prenen l’aperitiu. Però també és molt habitual la contractació d’espectacles de màgia per a hotels, per a la nit, com a espectacles variats per oferir abans d’anar a dormir.

 

  • Màgia per a empreses: la màgia per empreses també pot ser molt variable, si és per a un còctel o per a una fira, la màgia de prop de ben segur que serà genial. Però si és per a una conferència o presentació de productes, la màgia general, màgia de saló o màgia de mentalisme podrà quadrar.

 

En tot cas, sigui quina sigui la celebració sempre s’haurà d’adaptar l’espectacle de màgia al públic, si és per adults amb una màgia graciosa, picant i divertida, i si és per a infants i nens més petits, amb una màgia infantil i visual. També si és per a empresaris, requerirà que el mag realitzi una màgia més seria i elegant, impressionant als convidats amb efectes màgics adients al acte empresarial.

Segons cada festa i esdeveniment valorarem quin tipus de màgia necessiteu, d’això no en dubteu, que us ajudarem i quedarà a les nostres mans assessorar-vos per a què tingueu l’èxit que desitgeu en el vostre esdeveniment.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Festes Majors

Per a les festes majors infantils i familiars tenim els espectacles de màgia familiars. Espectacles de màgia participatius, on els nens i els adults s’ho passaran d’allò més bé. Els nens més petits podran entendre els jocs de màgia d’una manera visual, però els adults captaran totes les indirectes del mag, rient i gaudint del show. Espectacles de màgia per a totes les edats: infants, joves, adolescents i adults.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat