Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia per a Casaments

Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments
Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments Màgia per a Casaments
En l’organització de casaments i esdeveniments sempre cal tenir en compte la part artística i d’animació, ja que és la que apropa als convidats a gaudir i recordar els actes i events. Si esteu organitzant el vostre casament i voleu que sigui molt màgic i especial, no dubteu en contractar animació amb un espectacle de màgia per a casaments i pera  tots els públics.

Els convidats del casament quedaran al·lucinats i sorpresos amb tots els jocs de màgia dels mags, de manera que recordaran el moment d’una forma molt especial. Les animacions amb màgia per a casaments són ideals per a fer viure experiències úniques i increïbles, i a més, seran casaments recordats especialment per l’ambient i l’animació que es crearà, súper divertit i molt còmic.

La màgia per a casaments es caracteritza per ser un tipus de màgia familiar, per a tot tipus de públic, i on el mag podrà adaptar el seu show i espectacle segons els espectadors. Siguin nens, joves o adults, tots els convidats s’ho passaran d’allò més bé amb la màgia per a casaments.

Els casaments són dies que s’esperen amb molta il·lusió, ja que són celebracions on tots els convidats es preparen i es vesteixen amb vestits elegants i esperen que sigui un dia màgic, una vetllada bonica i a la vegada emocionant. Són dies per viure intensament i on les emocions estan a flor de pell. Així doncs, per amenitzar i canalitzar una miqueta totes aquestes emocions i convertir-les en alegries i riures, us detallem tots els moments on els mags podran obtindré el seu paper, per a crear casaments amb estil propi, casaments que superaran totes les expectatives dels convidats.

Mags i animació per a casaments

Els espectacles de màgia per a casaments es poden realitzar en diferents moments durant la celebració:
  • Espectacle de màgia abans de la cerimònia: els mags que realitzen màgia durant l’arribada dels convidats al casament, tenen l’objectiu de trencar el gel entre els convidats i fer marxar la tensió que es crea durant el moment d’espera a l’arribada dels nuvis. Contractar un mag per a la cerimònia serà fantàstic per a crear una atmosfera tranquil·la i divertida, a la vegada que els convidats es van saludant i van prenent seient per a esperar la gran entrada del nuvi i la núvia. La Màgia de prop és el tipus de màgia ideal per aquest moment: màgia de prop per a la cerimònia del casament.

  •  Mestre de cerimònies i mag: un servei exclusiu que només oferim des de Tus Magos, en aquest cas, serà el mestre de cerimònies que oficiarà el casament, donant un toc màgic, realitzat màgia en viu i en directe davant de tots els convidats. Els jocs de màgia seran de màgia de saló, grans i visuals per a què puguin gaudir-los tots els convidats des de la seva cadira. Únicament disposarem d’un mag que realitzarà el servei del mestre de cerimònies amb màgia, ja que és un servei únic i molt original.
  • Màgia de prop durant l’aperitiu: després de la cerimònia, arriba un dels moments més esperats pels convidats, i aquest és el moment de l’aperitiu, on podran menjar i provar un munt de plats boníssims. En aquest instant, normalment els nuvis solen marxar a fer-se fotografies, i per aconseguir que aquest moment sigui una mica més càlid, entre plat i plat, un bon joc de màgia sempre estarà bé. Els mags per aperitius de casaments fan màgia de prop, amb objectes petits i davant dels ulls dels convidats, el que denominem com a màgia de prop.
  • Màgia itinerant durant el banquet: una vegada s’acaba l’aperitiu, els nuvis entren al saló per a menjar durant el banquet. En aquest impàs, entre exterior i interior, els convidats van prenent seient amb calma, alguns van al lavabo, altres acaben de parlar, i la veritat és que tarden una miqueta en estar tots ben asseguts. En aquest cas, el mag podrà ser el dinamitzador, convidant als familiars a seure amb una mica de màgia i uns bons riures.
  • I per últim, per a tots aquells amants de la màgia, oferim un Espectacle de màgia d’escenari per a casaments, per al moment dels postres i els cafès, davant de tots els convidats, realitzant un show de màgia de saló, molt visual i participatiu, on tots els convidats de la festa podran gaudir-lo en el mateix moment. En aquest cas, es tracta d’un espectacle de màgia d’escena, amb una infraestructura més gran i més cuidada, i es tracta d’un espectacle de màgia d’una hora de duració, que es realitzarà al mateix temps davant de tots els convidats.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Màgia per a Casaments

Serveis Relacionats

Màgia per Espectacles de Varietats

Els espectacles de varietats o espectacles de revista són shows pensats per a què puguin actuar diferents artistes. Els mags són normalment uns convidats especials en aquest tipus d’esdeveniments, ja que realitzen jocs de màgia com a presentadors de l’espectacle, o bé, realitzen números de màgia durant la seva estona d’actuació per aportar el granet de màgia i humor que l’espectacle de varietats necessita.

Comiat de Solter

La màgia serà la millor aliada per a passar-ho d’allò més bé en el vostre acomiadament de solters. Ja sigui una festa de noies, nois, o dels dos, els mags us faran passar una hora de riures amb els millors jocs de màgia. Els espectacles de màgia, realitzats per mags professionals i amb un to picant i d’humor, seran genials per a les despedides de solters i esdeveniments de joves amb ganes de passar-ho súper bé.

Màgia per Aniversaris

La màgia és un bon entreteniment per aniversaris d’adults, on l’animació haurà d’anar dirigida a un tipus de públic molt exigent, els adults. Els espectacles de màgia per adults estaran dinamitzats per mags professionals, que portaran tots els seus jocs i artefactes al lloc on se celebrarà la festa. Els esdeveniments de màgia per adults són divertits, diferents i molt emocionants.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat