Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Aprendre trucs de màgia

Aprendre trucs de màgia
04-03-2020

Una de les preguntes més freqüents que ens fan és “Com puc aprendre a fer màgia?”. És una pregunta amb una resposta senzilla però a la vegada complexa, ja que hi ha diferents mètodes per a què una persona pugui aprendre l’art de la màgia.

Les escoles de màgia

A Barcelona existeixen escoles de màgia o activitats extraescolars de màgia a les escoles, on nens i adults poden anar a aprendre màgia. En aquest cas, la màgia s’aprendrà a través dels il·lusionistes o actors amb experiència dins del sector màgic.

UN dels punts positius de les escoles de màgia és que en elles els mestres poden cedir el material necessari a l’alumne per a la realització dels efectes màgics, un material que seguidament els alumnes podran comprar si els interessa, o no.

Referent als extraescolars de màgia, val a dir que a Barcelona hi trobarem de tot. Trobarem a simples monitors que es creuen capaços d’ensenyar jocs de màgia, o per altre costat, trobarem a mags professionals que imparteixen aquestes classes a les escoles, durant les hores del migdia o per la tarda, fora de l’horari lectiu. En tot cas, sempre serà millor aprendre màgia de la mà de mags o magues professionals, ja que podran oferir un ensenyament i un material màgic de qualitat, i cuidaran molt el com s’ensenya la màgia, i el més important, el què s’ensenya.

No tots els trucs de màgia es poden ensenyar als nens i nenes. S’ha d’anar poc a poc, els infants han de prendre consciència, i cal fer un ensenyament progressiu, donant a la màgia la seva importància i fent que els alumnes respectin l’art de la màgia.

Classes particulars amb mags professionals

Si l’interessat desitja aprendre màgia de manera professional i amb la millor atenció individualitzada, el millor serà que realitzi classes particulars de màgia amb mags professionals, que imparteixen les classes a casa seva, o bé, també es poden desplaçar a domicili per a què la persona pugui treballar i aprendre màgia d’una manera còmoda i a la seva mesura. Les classes de màgia particulars són classes personalitzades a cada alumnes i és com un més pot aprendre jocs de màgia, amb la seva tècnica i també com exposar-ho davant d’un públic, amb el seu guió i les seves bromes, buscant i trobant el tipus de màgia que li agrada a l’alumne i amb el que se sent més còmode, així com també veurà quin és el seu estil de mag i el seu estil d’humor.

Aprendre Màgia de manera autosuficient

Un altre de les opcions, més difícil, sens dubte, és aprendre màgia de manera autosuficient. És la més difícil perquè requereix de major esforç, però així és com han aprés la majoria de mags professionals que a dia d’avui es dediquen professionalment al món de l’il·lusionisme.

L’autoaprenentatge requereix d’un interès major per part de l’emprenedor, donat que primerament haurà de buscar i buscar un llibre o un tutorial per a poder llegir, escoltar, entendre, i seguidament, practicar els jocs de màgia, per a poder-los executar.

Això si no necessita un procés de fabricació d’elements per a la seva rutina màgica.

En tot cas, aprendre màgia de manera autosuficient és genial per a conèixer la màgia des de la base, estudiant la teoria i l’art des d’on es mereix.

Avui en dia és més fàcil que mai arribar a la màgia i aprendre’n, ja que el internet està en mans de tothom. De totes maneres, el que és més difícil és seleccionar la bona informació, ja que hi ha molta informació errònia que no aporta valor a la màgia i que és enganyosa.

La millor opció per aprendre màgia és de la mà de mags professionals, que puguin oferir un ensenyament guiat i pautat, acurat i personalitzat per a cada alumne. Els mags respectaran la màgia i oferiran un ensenyament adaptat a cada persona, començant des de l’inici, des de la base, per arribar a fer que qualsevol alumne pugui arribar a estimar la màgia, convertint-se en un mag respectuós i que pugui valorar aquest art tan bonic, l’il·lusionisme.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Tallers de Màgia per a nens

Els cursos de màgia per a nens, són tallers de màgia pensats per a realitzar en classes particulars, o bé, en grup. Es poden realitzar tallers de màgia per aprendre màgia, per a festes infantils, o bé, com activitats extraescolars, per a què els infants puguin aprendre màgia de la mà dels millors mags professionals, i amb una teoria sòlida i ferma sobre el món de la màgia i l’il·lusionisme.

Tallers de Màgia per Adults

Els cursos de màgia per adults estan pensats per a qualsevol persona que desitgi aprendre màgia, per a sorprendre als seus familiars o amics. Tallers de màgia d’iniciació per començar des de zero, o cursos de màgia de nivell mig o nivell avançat, per tots aquells aficionats que desitgin aprendre més màgia i perfeccionar el seu nivell de la mà de grans professionals de la màgia i l’il·lusionisme.

Extraescolars de Màgia

Les activitats extraescolars de màgia arribaran a la vostra escola de la mà de mags professionals, que impartiran cursos infantils de màgia, realitzats a les vostres escoles, al migdia o a la tarda, una vegada acabades les classes. Els extraescolars de màgia són cursos i talleres per a nens i nenes d’educació primària, secundària o batxillerat.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat