Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Tallers de Màgia per Adults

Tallers de Màgia per Adults Tallers de Màgia per Adults Tallers de Màgia per Adults Tallers de Màgia per Adults
Tallers de Màgia per Adults Tallers de Màgia per Adults Tallers de Màgia per Adults Tallers de Màgia per Adults
Els tallers de màgia per adults, són cursos pensats per a totes aquelles persones, homes i dones, que els agradi la màgia i que desitgin aprendre trucs de màgia i perfeccionar les habilitats necessàries per a realitzar grans jocs de màgia, de la mà de mags professionals.

Els cursos de màgia per adults són cursos personalitzats, és la millor manera de poder impartir cursos adaptant els aprenentatges dels alumnes, segons cada persona, els seus coneixements i les seves habilitats. Es tindran en compte els diferents nivells de dificultat segons cada participant.

Els mags professionals podran realitzar cursos de màgia d’iniciació, per aquelles persones que abans mai no hagin fet jocs de màgia, però que tinguin ganes i se’ls hagi despertat la curiositat de començar a aprendre sobre aquest meravellós art. Per a realitzar els tallers de màgia d’iniciació no és necessari tenir coneixements previs, ja que el professor començarà el curs des de zero, per a cada alumne. El que si que és important destacar és que des del primer dia, els alumnes sortiran de classe realitzant efectes màgics realment impressionants.

També oferim classes de màgia de nivell mig, per als adults aficionats a la màgia, que ja coneguin alguns jocs de màgia i que necessiten aquesta petita empenta per a començar a desenvolupar-se amb més fluïdesa, a la vegada que també van aprenent noves tècniques, habilitats, i com no, també nous jocs de màgia a mida que van avançant les classes.

I finalment, per a tots aquells mags o persones amb un domini avançat en el món de la màgia, oferim les classes de perfeccionament, dirigides per un mag professional que podrà guiar, orientar i buscar els millors recursos i solucions per als jocs de màgia que presenti l’alumne. En aquest cas, el curs avançat serà per a perfeccionar la tècnica, i aquests cursos estaran dirigits per mags professionals d’alt nivell. En els cursos de màgia avançada també se seguiran aprenent nous jocs de màgia, ja que el món de l’il·lusionisme és molt gran i els mags mai no deixen d’aprendre, ni de practicar i perfeccionar. La màgia és un art molt complert i complexa, que requereix de dedicació i molt d’esforç per arribar a ser un gran mag professional.

En aquest cas, si els alumnes disposen d’un número de màgia professional per a presentar-se a concursos o congressos de màgia, o inclús si un alumne esta preparant un espectacle al complert, també hi haurà la possibilitat de realitzar l’assessorament màgic d’espectacles de màgia i altres disciplines, que tinguin la intenció d’incorporar efectes màgics en els seus nous espectacles.

Els tallers de màgia per adults, o cursos de màgia, es realitzaran en els horaris que als alumnes els vagi millor, encara que sempre recomanem poder realitzar classes de mínim una hora de duració, o inclús d’una hora i mitja o dues hores, per tal de poder aprofundir més sobre els continguts màgics a treballar.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Tallers de Màgia per Adults

Serveis Relacionats

Tallers de Màgia per a nens

Els cursos de màgia per a nens, són tallers de màgia pensats per a realitzar en classes particulars, o bé, en grup. Es poden realitzar tallers de màgia per aprendre màgia, per a festes infantils, o bé, com activitats extraescolars, per a què els infants puguin aprendre màgia de la mà dels millors mags professionals, i amb una teoria sòlida i ferma sobre el món de la màgia i l’il·lusionisme.

Conferència per a Mestres

La conferència de màgia per a mestres es titula “La Màgia, un recurs per aprendre i emocionar” i l’objectiu de la mateixa és oferir materials, estratègies i recursos als professors, mestres i educadors per a què puguin utilitzar-los a classe amb els seus alumnes. La màgia és un recurs educatiu fantàstic per a què els nens aprenguin a través del joc i la sorpresa.

Conferència per a Mags Professionals

La conferència de màgia sobre coloms i aus exòtiques serà impartida per Magic Sergio. És una conferència de màgia pensada per a mags professionals, on aquests podran aprendre noves tècniques i elements per a poder fer aparèixer i desaparèixer aus de tot tipus. Una conferència ideal per a congressos de màgia i associacions de màgia.

Curs de màgia online

Els cursos de màgia online són tallers de màgia personalitzats, que s’adapten al nivell de cada participant, i que es realitzen en directe, entre mag i alumne, de manera virtual. Oferim cursos de màgia online per adults o tallers de màgia online per a nens.

Extraescolars de Màgia

Les activitats extraescolars de màgia arribaran a la vostra escola de la mà de mags professionals, que impartiran cursos infantils de màgia, realitzats a les vostres escoles, al migdia o a la tarda, una vegada acabades les classes. Els extraescolars de màgia són cursos i talleres per a nens i nenes d’educació primària, secundària o batxillerat.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat