Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Extraescolars de Màgia

Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia
Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia Extraescolars de Màgia

Els extraescolars de màgia són tallers i cursos que impartim a les escoles per a tots aquells nens i nenes que desitgen fer una activitat de màgia una vegada han acabat les classes de la pròpia escola.

Mags professionals es desplacen a les diferents escoles de Catalunya, sobre tot a Barcelona, per a oferir activitats de màgia extraescolars entretingudes i súper originals i divertides.

Les activitats extraescolars de màgia van dirigides a un públic infantil, i es realitzen amb nens i nenes d’educació primària, és a dir, a partir dels 6 anys d’edat, ja que és el moment clau que els infants comencen a distingir entre fantasia i realitat. Hem realitzat cursos de màgia per a educació primària, educació secundària (ESO) i també per a batxillerat.

La màgia és un recurs educatiu excel·lent

La màgia és un recurs divertit, a la vegada que educatiu i ideal per a què els nens i nenes puguin aprendre un munt d’habilitats, a la vegada que reforcen les assignatures de l’escola sense gairebé donar-se’n compte.

A través dels jocs de màgia els nens i nenes desenvoluparan les seves habilitats manuals, construint els seus propis jocs de màgia i reforçant les seves competències comunicatives, ja que hauran d’expressar-se per  a poder exposar i realitzar els jocs de màgia davant dels seus companys, amics i familiars.

Els monitors que realitzen els extraescolars de màgia són mags professionals amb experiència dins l’àmbit infantil, és per això que volem destacar que treballem amb monitors especialistes, que dominen la tècnica, però que a la vegada, saben estar i dominar un grup de nens, per a oferir-los el millor i que s’ho passin d’allò més bé en els tallers de màgia per a escoles. Molts dels nostres mags tenen la titulació de magisteri, ja que és una combinació perfecte per a la realització dels extraescolars de màgia.

Els jocs de màgia aproparan als infants a les matemàtiques, a la ciència, passant per les llengües i les arts plàstiques. En definitiva, la màgia és l’art més complexa de totes les arts escèniques: la màgia és sorpresa, emoció, moviment, música, i molt més.

En els extraescolars de màgia els nens i nenes podran construir les seves pròpies manualitats màgiques, creant i elaborant els seus propis jocs de màgia, que podran aprendre i emportar-se a casa. Cada manualitat màgica tindrà l’estil de cada infant, ja que podran personalitzar-los fins l’últim detall, deixant volar la seva imaginació i creativitat.

A més, la màgia ajudarà a què els nens també puguin connectar amb ells mateixos i amb les seves pròpies habilitats, treballant així la educació emocional a través de la màgia, deixant moments per pensar, reflexionar i actuar, aportant solucions i estratègies als seus propis problemes màgics. La màgia es convertirà en una eina valuosa de joc i aprenentatge.

En el extraescolar de màgia per a escoles, els nens i nenes podran divertir-se a través de propostes màgiques molt variades, sorprenent-se cada dia amb nous jocs i presentacions màgiques.

Des de Tus Magos ens encarregarem de la gestió i realització de les activitats extraescolars de la vostra escola.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Extraescolars de Màgia

Serveis Relacionats

Curs de màgia online

Els cursos de màgia online són tallers de màgia personalitzats, que s’adapten al nivell de cada participant, i que es realitzen en directe, entre mag i alumne, de manera virtual. Oferim cursos de màgia online per adults o tallers de màgia online per a nens.

Conferència per a Mestres

La conferència de màgia per a mestres es titula “La Màgia, un recurs per aprendre i emocionar” i l’objectiu de la mateixa és oferir materials, estratègies i recursos als professors, mestres i educadors per a què puguin utilitzar-los a classe amb els seus alumnes. La màgia és un recurs educatiu fantàstic per a què els nens aprenguin a través del joc i la sorpresa.

Conferència per a Mags Professionals

La conferència de màgia sobre coloms i aus exòtiques serà impartida per Magic Sergio. És una conferència de màgia pensada per a mags professionals, on aquests podran aprendre noves tècniques i elements per a poder fer aparèixer i desaparèixer aus de tot tipus. Una conferència ideal per a congressos de màgia i associacions de màgia.

Tallers de Màgia per Adults

Els cursos de màgia per adults estan pensats per a qualsevol persona que desitgi aprendre màgia, per a sorprendre als seus familiars o amics. Tallers de màgia d’iniciació per començar des de zero, o cursos de màgia de nivell mig o nivell avançat, per tots aquells aficionats que desitgin aprendre més màgia i perfeccionar el seu nivell de la mà de grans professionals de la màgia i l’il·lusionisme.

Tallers de Màgia per a nens

Els cursos de màgia per a nens, són tallers de màgia pensats per a realitzar en classes particulars, o bé, en grup. Es poden realitzar tallers de màgia per aprendre màgia, per a festes infantils, o bé, com activitats extraescolars, per a què els infants puguin aprendre màgia de la mà dels millors mags professionals, i amb una teoria sòlida i ferma sobre el món de la màgia i l’il·lusionisme.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat