Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Tallers de Màgia per a nens

Tallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nens
Tallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nensTallers de Màgia per a nens
Els tallers de màgia per a nens són cursos on els més petits podran aprendre jocs de màgia de la mà dels millors mags professionals, que els acompanyaran i guiaran en l’aprenentatge dels jocs de màgia.

Les activitats infantils de màgia són propostes d’entreteniment divertides i motivadores per als nens, que a la vegada els permetran desenvolupar un munt d’habilitats, d’una manera divertida i sense gairebé donar-se’n compte. A través de la màgia els nens i nenes podran millorar les seves habilitats comunicatives, les seves habilitats manuals, treballant la motricitat fina, desenvoluparan la imaginació i la creativitat, i sobretot, treballaran el que són les habilitats socials, necessàries i imprescindibles per a convertir-se en autèntics mags.

L’avantatge de la màgia és que té la capacitat de sorprendre, meravellar, emocionar i motivar als infants a realitzar els jocs de màgia divertint-se i coneixent els grans secrets dels mags.

Per a tots els nens i nenes que vulguin aprendre màgia de la mà dels mags professionals, els proposarem diferents cursos de màgia, per a què s’adaptin a cada ocasió:

Cursos de màgia per a nens
  • Curs de Màgia individual. Els nens i nenes podran realitzar cursos de màgia particulars, en classes unipersonals. El mag podrà adaptar la matèria personalitzant la classe segons els interessos de l’alumne.
Tenint en compte l’edat dels nens i els seus interessos personals referent al món de la màgia, el mestre (mag) podrà orientar, guiar i ensenyar les bases de la màgia que necessita aprendre.

Per exemple, podran ser cursos de màgia de prop, per a què aprenguin màgia amb cartes, monedes, cordes i tot tipus d’elements quotidians, per a realitzar espectacles de màgia davant dels ulls dels espectadors.

Però també serà possible realitzar jocs de màgia d’escenari, perfeccionant la tècnica i les habilitats comunicatives dels nens i nenes.

Cada tipo de màgia té les seves avantatges i permetrà aprofundir en uns o altres temes.

Segons les edats dels infants, les habilitats i necessitats de cada nen o nena, es podran estructurar i preparar els tallers de màgia per a cada un.

Els cursos de màgia poden realitzar-se de manera particular, en classes unipersonals, o bé, en grups. Ens adaptarem a les necessitats de cada familiar per a què els cursos de màgia siguin personalitzats, segons les capacitats de cada nen.

Els tallers de màgia individuals es podran realitzar de manera particular, a casa del mateix alumne, o a les instal·lacions del mag. Disposem d’una sala degudament preparada per a realitzar classes de màgia particulars amb els alumnes: nens i adults.
  • Un altre manera de realitzar tallers de màgia amb nens es amb grups. En aquest cas, podran ser grups d’amics que tinguin l’interès i la motivació per voler aprendre màgia, o bé, com activitats extraescolars a les escoles.
Moltes vegades les escoles ens truquen per a realitzar activitats extraescolars de màgia, i es que des de Tus Magos, disposem dels millors artistes, mags i il·lusionistes professionals, que a la vegada tenen la carrera de magisteri, i que estan perfectament capacitats per a donar extraescolars de màgia en escoles, biblioteques i ajuntaments.

En aquest cas, ja no parlem d’un àmbit tan particular, sinó el poder realitzar classes en grups d’alumnes, amb diferents nens i nenes i on la màgia serà compartida i apresa per a tots. Igual que els mags s’agrupen en associacions i comunitats màgiques per aprendre i compartir els jocs de màgia, els nens i nenes aprendran a través del compartir i del feedback i  de la valoració dels seus propis companys, que faran d’espectadors quan succeeixin les experiències màgiques.
  • Finalment, també realitzarem tallers de màgia per a festes i esdeveniments. Sobre tot, són molt sol·licitats els tallers de màgia per a festes infantils o festes d’aniversari.
En aquest cas, seria com el curs de màgia per a grups, però d’un sol dia, on el mag pot ensenyar als nens i nenes a realitzar dos o tres trucs de màgia, adaptats a les seves edats, i on els propis participants podran crear els seus jocs, construint la manualitat, i finalment, seran capaços de fer-ho i presentar-ho davant dels seus familiars i amics.

Aquesta activitat podrà acabar amb un espectacle de màgia final, realitzat per un mag professional, i com a fi de festa, per acomiadar l’aniversari de la millor manera possible: amb màgia i il·lusió!

En tots els cursos, per a potenciar la motivació i fer viure la màgia de la millor manera, es  regalarà als nens i nenes un diploma que certificarà el curs realitzat com aprenent de mag, de la mà de grans artistes i professionals de la màgia.
Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat