Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Comiat de Solter

Comiat de Solter Comiat de Solter Comiat de Solter Comiat de Solter Comiat de Solter Comiat de Solter
Comiat de Solter Comiat de Solter Comiat de Solter Comiat de Solter Comiat de Solter Comiat de Solter
Els acomiadaments de solters són festes que es realitzen dies abans d’un casament. És típic i una tradició que els amics i familiars dels nuvis els preparin una festa sorpresa, per acompanyar-os en la transició i el pas de solter a casat. Aquesta festa és una manera de viure un últim dia de diversió abans de casar-se. Així doncs, per aquestes celebracions tan esperades per als nuvis, on predominen els adults, no hi ha millor que passar-ho genial amb riures i un gran espectacle de màgia.

Els espectacles de màgia per a comiat de solters és una de les opcions més sol·licitades per aquest tipus d’esdeveniments, ja que són espectacles pensats per adults, i on el to picant predomina en el show. L’humor serà la base de l’espectacle de màgia, ja que la màxima intenció serà riure i passar-ho d’allò més bé.

Els mags que realitzen aquest tipus d’espectacles en acomiadaments de solters o solteres, tenen un espectacle de màgia pensat i preparat per a l’ocasió.

Són espectacles que es poden dur a terme en acomiadaments de solters de noies, o de nois, de manera indiferent, igual que també es poden dur a terme en comiats de solters conjunts, amb nois i noies, que cada vegada n’hi ha més, i la veritat és que són súper divertides.

Espectacles de màgia per a festes i comiats de solter

Els espectacles de màgia per acomiadament de solters es poden dur a terme en restaurants, masies, o inclòs, en espais privats. El mag s’adaptarà en cada cas segons l’espai que disposi per a realitzar l’espectacle de màgia, i ho farà de la millor manera per a treballar amb comoditat, i que els convidats puguin gaudir-lo com es mereixen, amb les millors condicions.

Abans de contractar un espectacle de màgia per a l’acomiadament de solters del vostre amic o familiar, si que us demanarem que ens expliqueu alguns detalls bàsics, que ens ajudaran a escollir quin serà el millor mag per al vostre espectacle. Per exemple, un dels punts imprescindibles serà saber de quin espai es disposa per a l’esdeveniment.  També el poble o localitat on es realitzarà la festa. La quantitat de persones que hi haurà a la festa, i si totes elles seran adultes, o si també hi haurà algun nen o nena. L’edat dels nuvis, els seus interessos, i l’edat mitja dels convidats de la festa.

Tots aquests factors sobre la festa i les persones convidades, seran la clau per a què el mag pugui preparar alguns detalls màgics per a fer el show d’allò més especial i únic.

Els espectacles de màgia per a festes i esdeveniments d’acomiadaments de solters seran una opció diferent al típic estriper o al cambrer fals, oferint la màgia com una alternativa i una opció més innovadora, moderna, original i diferent, per als acomiadaments de solters. ÉS per això que la màgia es converteix en un tipus d’espectacle ideal per a regalar als nuvis, ja sigui per a l’acomiadament de solter o pel casament. La màgia sempre agrada i es gaudeix d’una manera excel·lent.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Comiat de Solter

Serveis Relacionats

Màgia per a Casaments

Els espectacles de màgia per a casaments es poden oferir en els diferents moments del dia: per a la cerimònia de la boda, l’aperitiu, el banquet o els postres. Es podran realitzar espectacles de màgia de prop o màgia d’escenari, segons les necessitats de cada moment. El que està clar és que la màgia per a casaments és un complement fantàstic per a canalitzar les emocions i fer que el casament sigui molt recordat.

Màgia per Aniversaris

La màgia és un bon entreteniment per aniversaris d’adults, on l’animació haurà d’anar dirigida a un tipus de públic molt exigent, els adults. Els espectacles de màgia per adults estaran dinamitzats per mags professionals, que portaran tots els seus jocs i artefactes al lloc on se celebrarà la festa. Els esdeveniments de màgia per adults són divertits, diferents i molt emocionants.

Màgia per Espectacles de Varietats

Els espectacles de varietats o espectacles de revista són shows pensats per a què puguin actuar diferents artistes. Els mags són normalment uns convidats especials en aquest tipus d’esdeveniments, ja que realitzen jocs de màgia com a presentadors de l’espectacle, o bé, realitzen números de màgia durant la seva estona d’actuació per aportar el granet de màgia i humor que l’espectacle de varietats necessita.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat