Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia per Aniversaris

Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris
Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris Màgia per Aniversaris

Els adults també mereixen celebrar el seu aniversari amb una festa especial, rodejats dels familiars i amics més estimats, i amb el menjar, la música i l’animació màgica necessària per a passar-ho genial.

Per als aniversaris d’adults tenim als mags especialitzats en realitzar màgia per adults, una màgia diferent, sorprenent i amb un toc d’humor, per a què els convidats puguin sentir-se com a casa, i en el seu ambient.

Mags per aniversaris d'adults

Amb la màgia per aniversaris d’adults, realitzada per mags professionals, ningú quedarà decepcionat, i tots gaudiran d’un bon espectacle dirigit per al tipus de públic que el mag es trobi a la festa. Per exemple, si és un aniversari de nois i noies joves, la màgia serà molt més picant, però si és un espectacle per a un 50 aniversari, o inclús un 60 aniversari, no dubteu en que el mag sabrà adaptar-se a la perfecció per a oferir el tipus d’humor màgic que els convidats esperen.

El més habitual per als espectacles de màgia per a festes d’adults són els espectacles d’escena o espectacles d’escenari, on el mag realitzarà diferents jocs de màgia molt participatius, per a què els adults puguin col·laborar i formar part de l’espectacle.

Els mags es desplaçaran a les vostres instal·lacions on celebreu la festa, ja sigui una sala de festes privada, una masia o restaurant, o bé, una casa particular. No hi haurà cap problema en que el mag realitzi l’espectacle de màgia a la vostra estància. Així doncs, únicament haureu de contemplar un espai per a què el mag pugui situar-se amb el seu material, i des d’on tots els convidats el puguin veure.

També serà important estudiar l’accés a la sala, o l’espai on es realitzi l’espectacle de màgia, ja que s’haurà de transportar totes les taules i el material del mag fins el lloc on es realitzi la festa.

Les festes per adults, sens dubte, són festes divertides i on tots els convidats tenen unes ganes genials de passar-ho en gran. Us assegurem que amb els mags i els seus espectacles de màgia tots els convidats gaudiran com a nens, i l’aniversari es convertirà en un esdeveniment molt recordat per tots.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Màgia per Aniversaris

Serveis Relacionats

Màgia per a Casaments

Els espectacles de màgia per a casaments es poden oferir en els diferents moments del dia: per a la cerimònia de la boda, l’aperitiu, el banquet o els postres. Es podran realitzar espectacles de màgia de prop o màgia d’escenari, segons les necessitats de cada moment. El que està clar és que la màgia per a casaments és un complement fantàstic per a canalitzar les emocions i fer que el casament sigui molt recordat.

Comiat de Solter

La màgia serà la millor aliada per a passar-ho d’allò més bé en el vostre acomiadament de solters. Ja sigui una festa de noies, nois, o dels dos, els mags us faran passar una hora de riures amb els millors jocs de màgia. Els espectacles de màgia, realitzats per mags professionals i amb un to picant i d’humor, seran genials per a les despedides de solters i esdeveniments de joves amb ganes de passar-ho súper bé.

Màgia per Espectacles de Varietats

Els espectacles de varietats o espectacles de revista són shows pensats per a què puguin actuar diferents artistes. Els mags són normalment uns convidats especials en aquest tipus d’esdeveniments, ja que realitzen jocs de màgia com a presentadors de l’espectacle, o bé, realitzen números de màgia durant la seva estona d’actuació per aportar el granet de màgia i humor que l’espectacle de varietats necessita.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat