Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Diferència entre màgia i il·lusionisme

Diferència entre màgia i il·lusionisme
19-02-2020

Màgia i il·lusionisme són dues paraules que molt sovint estan valorades sota una mateixa definició, però únicament aquelles persones que s’ho hagin parat a pensar, podran ser capaces de desxifrar la diferència entre ambdues paraules.

Molt sovint parlem de mag i il·lusionista com qui parla de qualsevol cosa, sense tenir en compte que hi ha darrera i que s’hi amaga. Però avui ho descobrirem, explicant la diferència de les dues paraules per a què quedi clara la seva definició.

La Màgia

La màgia és el medi, és l’energia i la força que fa possibles els efectes del nostre entorn, impossibles i inesperats. La màgia és denominada al ús d’encanteris i a l’ús de tècniques que es realitzen per alterar els elements i que alguna cosa succeeixi en contra de la naturalesa.

El il·lusionisme

En canvi, l’il·lusionisme és un art escènic, el qual actualment és conegut amb la paraula màgia, però antigament l’anomenaven prestidigitació.

Els il·lusionistes confirmen que darrera dels efectes màgics hi ha una manipulació, és a dir, que ells manipulen els elements de la realitat per a crear una falsa imatge i fer creure als espectadors que lo impossible pot succeir.

L’impossible pot ser possible a través de les tècniques i de la manipulació que realitzen ells com a persona, fent que tot truc tingui una explicació racional.

El treball de l’il·lusionista és fer creure que la màgia és real, fent realitat la màgia de lo impossible.

Per tant, un il·lusionista és el professional, l’actor, capaç de posar-se davant d’un escenari a realitzar uns jocs de màgia per entretenir i divertir, fent creure al públic que el que està mostrant funciona per art de màgia.

Però en realitat, un il·lusionista realitza màgia? No. Simplement realitza trucs i jocs de màgia utilitzant diferents efectes per a què sembli que l’impossible s’ha fet realitat.

Pròximament parlarem dels efectes que utilitzen els mags en els seus espectacles.

La màgia de la il·lusió

I aquí està la màgia de la il·lusió. La màgia de fer creure possible l’impossible.

Ha quedat clar que la màgia i l’il·lusionisme no són el mateix, encara que avui en dia no s’estableixi la diferència. És una línia molt fina que avui ningú la valora, i la veritat és que encara que molta gent ho pari a pensar, existeixen els dubtes i inclús tendeix a haver-hi confusions equivoques.

Però. I lo bonic que és creure en la màgia de les il·lusions? Somiar, il·lusionar-se, deixar-se enganyar amb els jocs de màgia és el més bonic que hi ha. La màgia fa despertar sentiments i sensacions increïbles, i a més, fa que els que creuen en ella puguin evadir-se i gaudir dels espectacles de màgia d’una manera més divertida i entretinguda.

Tot això només serà possible de la mà dels nostres mags professionals o il·lusionistes. Des de Tus Magos, empresa de mags per festes i esdeveniments, us convidem a somniar i a gaudir dels nostres artistes màgics, amb l’ajuda de la màgia i de les il·lusions.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Festes Majors

Per a les festes majors infantils i familiars tenim els espectacles de màgia familiars. Espectacles de màgia participatius, on els nens i els adults s’ho passaran d’allò més bé. Els nens més petits podran entendre els jocs de màgia d’una manera visual, però els adults captaran totes les indirectes del mag, rient i gaudint del show. Espectacles de màgia per a totes les edats: infants, joves, adolescents i adults.

Espectacles Personalitzats

Espectacles personalitzats per a empreses, presentacions de productes i marques. La màgia serà el fil conductor de l’espectacle personalitzat per a la teva empresa, fent que l’esdeveniment sigui 100% personalitzat, seguint la línia del teu producte i filosofia. Treballarem mà a mà per a què l’espectacle de màgia sigui del vostre gust, treballant cada detall i elaborant el show de màgia per a l’ocasió.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat