Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Family Day

Family Day Family Day Family Day Family Day Family Day Family Day
Family Day Family Day Family Day Family Day Family Day Family Day
Els family days d’empresa són dies ideats per a gaudir dins les instal·lacions de l’empresa, amb els treballadors i tota la seva família, pares, mares i fills, gaudiran de manera conjunta d’un meravellós dia ple d’activitats i noves experiències dins l’empresa dels seus pares.

Els espectacles de màgia es convertiran en una activitat perfecta per aquest tipus de festes i family day, ja que són espectacles infantils i familiars que podran gaudir nens i nenes de totes les edats, de 0 a 99 anys.

Nens i nenes, joves i adults, seran convidats a veure l’espectacle de màgia, i tots ells gaudiran de la millor manera del show de màgia.

En els family days d’empresa, normalment duren mitja jornada: un matí, o bé, una tarda. Acabant la festa amb un dinar o un sopar, i durant aquestes hores es preparen activitats variades per a gaudir en família. Des de la visita a les instal·lacions de l’empresa, fins a jocs i activitats infantils, inflables, jocs gegants, i normalment, acaben amb un espectacle final, com podria ser l’espectacle de màgia i un menjar o pica-pica.

Els espectacles de màgia podran realitzar-se com a fi de festa, per a gaudir d’un últim moment tots junts, i així donar les gràcies i realitzar un acomiadament del dia en família. També es poden presentar els espectacles de màgia com una activitat principal durant la jornada d’activitats. Els espectacles sempre hi tenen diferents cabudes dins de les festes d’empresa.

Cal destacar que el més important dels espectacles de màgia és que els poden plaure moltes persones al mateix temps, és per això que recomanem sempre realitzar els espectacles de màgia amb una tarima o escenari de mínim 6x4metres, que estigui alçada i a la vista de tots els convidats. D’aquesta manera tot el públic podrà veure el show de màgia i el gaudiran treballadors, familiars i nens.

A més, si el client desitja que el seu family day sigui molt, molt exclusiu, i amb detalls únics i personalitzats, donem la possibilitat de que el mag pugui preparar algun joc especial amb algun producte de l’empresa, o inclús realitzant alguna activitat conjunta amb tot el públic per a què el nom de l’empresa i el sentiment de pertinença es reforci i s’acabi la vetllada amb un final màgic per a tots.

És cert que cada dia són més empreses les que vetllen per celebrar aquest tipus de festes en família i la veritat és que el resultat és molt positiu. Quan els treballadors se senten a gust, part d’un tot dins l’empresa, i també on poden convidar i involucrar a la família, fa sentir-los com a casa. És una manera de que els nens i acompanyats vegin on treballa el pare o la mare, a part, que també podran crear relacions i conèixer-se entre companys i famílies, fent pinya i creant noves relacions i amistats dins l’empresa. Els espectacles de màgia ajudaran a fomentar aquesta unió, amb la participació de tot el públic, que no pararan de divertir-se durant l’hora d’espectacle que estiguin amb el mag. De ben segur que si tots els treballadors se senten còmodes, al dia següent tindran un bon record i treballaran molt millor, amb un somriure i valorant que l’empresa també té en compte a les seves famílies.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Family Day

Serveis Relacionats

Màgia per a Esdeveniments Corporatius

La màgia serà el recurs innovador, original, creatiu i commovedor del vostre esdeveniment d’empresa. Aprofitarem l’impacte de la màgia per a comunicar i arribar als usuaris del vostre estand, reunió d’empresa, conferència, congrés, inauguració o presentació de producte, en el vostre esdeveniment d’empresa. La intenció serà que recordin el vostre producte d’una manera molt especial, amb màgia.

Espectacles Personalitzats

Espectacles personalitzats per a empreses, presentacions de productes i marques. La màgia serà el fil conductor de l’espectacle personalitzat per a la teva empresa, fent que l’esdeveniment sigui 100% personalitzat, seguint la línia del teu producte i filosofia. Treballarem mà a mà per a què l’espectacle de màgia sigui del vostre gust, treballant cada detall i elaborant el show de màgia per a l’ocasió.

Team Building

Si a la vostra empresa agrada la màgia, no dubteu en preparar un Team Building màgic amb tallers de màgia per adults i per empreses, ideals per a passar una jornada diferent i original, on els treballadors podran jugar a la vegada que treballen en equip i donen el millor d’ells mateixos fent que la màgia transformi el seu esperit i motivació empresarial.

Fires i Congressos

La màgia és un art pensat per a sorprendre i comunicar, és per això que és genial per a fires i congressos, stands, promocions i campanyes de màrqueting. El mag o il·lusionista, a través de la màgia, serà capaç d’arribar al client per atraure la seva atenció, augmentant el rendiment de l’estand en fires i congressos. A més, tota la màgia es podrà personalitzar segons el producte.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat