Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Fires i Congressos

Fires i Congressos Fires i Congressos Fires i Congressos Fires i Congressos Fires i Congressos Fires i Congressos
Fires i Congressos Fires i Congressos Fires i Congressos Fires i Congressos Fires i Congressos Fires i Congressos
Les fires i congressos d’empresa tenen l’objectiu d’atraure a nous clients, així com també de sorprendre als clients més fidels mostrant els nous productes o serveis. De la mà de la màgia tot serà més fàcil i aproparem els productes als usuaris a través d’una experiència inoblidable, sorprenent, màgica i memorable.

La màgia és un entreteniment magnífic per a fires, congressos i estands, ja que atrau a clients potencials i aporta un valor de gran qualitat en la promoció de productes i campanyes de màrqueting.

La màgia és un art proper, que agrada a tot tipus de públic, i a través d’ella, el mag o l’il·lusionista podrà captivar i apropar-se a mostrar el producte d’una manera divertida, amena i on els riures estaran assegurats.

Per a fires i estands, els mags poden realitzar passes de màgia durant el temps que s’estipuli amb cada client, per captar l’atenció i augmentar la visibilitat en moments clau, o bé, es podrà pactar un horari fixe i continuat, on el propi mag podrà captar als nous clients realitzant els seus efectes màgics per mostrar les novetats a través dels jocs de màgia. Sempre el màxim objectiu serà generar l’interès i la curiositat a la vegada que es difon el missatge corporatiu i la vostra marca no passa desapercebuda.

Els humans som curiosos de per si, és per això que els espectacles de màgia de prop itinerant en els estands de fira funcionen tan bé, perquè desperten els riures i la curiositat dels usuaris, fent que el tràfic dins l’estand augmenti.  

En el cas dels congressos, els mags podran realitzar un petit esquetx per a sorprendre i emocionar al públic, generant interès per la filosofia d’empresa o producte en qüestió. Els mags per a esdeveniments són garantia d’èxit.

La màgia: un entreteniment per a esdeveniments, fires i congressos

Des de TusMagos dissenyem campanyes de màgia personalitzades per a tot tipus d’empreses i per a tot tipus de campanyes de màrqueting i nous productes. Ens adaptem a cada client per oferir experiències màgiques de la mà dels millors mags professionals de Catalunya.

Personalitzarem la màgia del vostre producte, transformant els jocs de màgia i dissenyant-los a mida per a la vostra fira o congrés. També podrem utilitzar el vostre logo d’empresa per als efectes, cuidant cada detall per a què l’esdeveniment sigui 100% personalitzat.

La màgia es convertirà en un recurs o una eina publicitària ideal per a l’entreteniment per a fires i esdeveniments, ja que a través dels espectacles de màgia realitzats pels mags i il·lusionistes es crearà un bon ambient en els estands firals i el dia passarà d’una manera més ràpida i més dinàmica per als empresaris. A la vegada, la màgia és un recurs genial per a despertar l’interès de qualsevol persona que s’apropi a l’estand, i estigui o no interessat, el que està clar és que la màgia agradarà i sorprendrà a tothom, fent que la vostra marca quedi en la ment dels convidats.

Les vivències positives són les que queden gravades en la memòria, i és per aquest motiu que una experiència val més que una targeta o paper. Utilitza la màgia per al teu esdeveniment o promoció, per generar experiències úniques i inoblidables, que perduraran en la ment de tots els convidats. Segur que no te’n penediràs.  

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Fires i Congressos

Serveis Relacionats

Màgia per a Esdeveniments Corporatius

La màgia serà el recurs innovador, original, creatiu i commovedor del vostre esdeveniment d’empresa. Aprofitarem l’impacte de la màgia per a comunicar i arribar als usuaris del vostre estand, reunió d’empresa, conferència, congrés, inauguració o presentació de producte, en el vostre esdeveniment d’empresa. La intenció serà que recordin el vostre producte d’una manera molt especial, amb màgia.

Espectacles Personalitzats

Espectacles personalitzats per a empreses, presentacions de productes i marques. La màgia serà el fil conductor de l’espectacle personalitzat per a la teva empresa, fent que l’esdeveniment sigui 100% personalitzat, seguint la línia del teu producte i filosofia. Treballarem mà a mà per a què l’espectacle de màgia sigui del vostre gust, treballant cada detall i elaborant el show de màgia per a l’ocasió.

Family Day

Una activitat perfecta per als dies en família, o family days d’empresa, són els espectacles de màgia. Espectacles per a tota la família i que podran gaudir els treballadors, acompanyats i els seus fills. La intenció dels family days es que es realitzin activitats per a totes les edats, és per això que els espectacles de màgia per a empreses i dies en família seran una opció ideal per aquest tipus d’esdeveniments.

Team Building

Si a la vostra empresa agrada la màgia, no dubteu en preparar un Team Building màgic amb tallers de màgia per adults i per empreses, ideals per a passar una jornada diferent i original, on els treballadors podran jugar a la vegada que treballen en equip i donen el millor d’ells mateixos fent que la màgia transformi el seu esperit i motivació empresarial.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat