Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Team Building

Team Building Team Building Team Building Team Building Team Building Team Building
Team Building Team Building Team Building Team Building Team Building Team Building
Els team buildings d’empresa són jornades lúdiques preparades amb un munt d’activitats per a què els treballadors de l’empresa puguin compartir i viure experiències a través de dinàmiques grupals i divertides. Des de TusMagos us proposem el nostre Team Building d’empresa amb un programa d’activitats màgiques dissenyades per adults i per a esdeveniments empresarials.

La màgia serà únicament la temàtica, la excusa ideal per a proposar activitats en les quals a través dels tallers de màgia els convidats podran jugar, compartir i desenvolupar les seves habilitats comunicatives i de negociació a través de les dinàmiques de màgia que es plantegin. Encara que no oblidem que el màxim objectiu serà reforçar els vincles entre els treballadors que en un futur faran millorar el funcionament dels equips de treball a l’empresa.

Els treballadors solen passar un munt d’hores en el seu dia a dia dins l’empresa, és per això que és tan important que puguin sentir-se bé, acompanyats i estimats pels seus companys. Els vincles que es creen en una empresa són la base per a què després el treball flueixi, funcioni i es realitzi com ha de ser, és a dir, la productivitat dependrà en major part de l’estat emocional dels treballadors. Si se senten bé, rendiran més i augmentarà la productivitat de l’empresa.

És per això que cada vegada més els gerents de les empreses plantegen la idea de realitzar team buildings o activitats d’empresa, per a perseguir la integració dels treballadors generant un bon ambient de treball i reforçar el benestar dels treballadors, creant vincles sans entre ells. Les activitats de màgia ajudaran a aconseguir aquests objectius.

Les jornades de Team Building, les activitats d’empresa o també els anomenats incentius, reforçaran la unió entre els treballadors i el sentit de pertinença de l’empresa, tots els convidats hauran de vetllar per un objectiu en comú, és per això que el treball en equip serà un dels principals objectius dins dels team buildgins de màgia.

El màxim objectiu és que els treballadors visquin una vetllada inoblidable, que s’ho passin d’allò més bé, i que juguin a la vegada que aprenen i desenvolupen les accions sempre acompanyades de la filosofia de l’empresa.

Tallers de màgia per a empreses

Els tallers de màgia de team Building van dirigits a públic adult, a treballadors i empresaris, nois i noies, sense distinció. I els reptes màgics que se’ls proposi seran físics i mentals, molt adaptats segons la feina i la filosofia de cada empresa. Per a nosaltres cada esdeveniment d’empresa és únic i especial, personalitzem al detall cada acció per a què la repercussió sigui 100% satisfactòria.

De la mà de la màgia, i oferint als treballadors una vetllada amb un entorn diferent, divertit i original, podran viure una experiència increïble plena d’emocions positives que permetran als treballadors relaxar-se i alliberar les seves tensions laborals acumulades, es milloraran els vincles laborals i entre companys, es fomentarà la integració dels membres de l’equip que encara no hagin trobat el seu lloc, i es generarà confiança entre tots els treballadors.

El taller de màgia per a empreses segur que farà sortir al nen interior de cada un dels treballadors, donant a conèixer al gerent i als seus companys l’altre costat de la persona fora del rol del treballador.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Team Building

Serveis Relacionats

Màgia per a Esdeveniments Corporatius

La màgia serà el recurs innovador, original, creatiu i commovedor del vostre esdeveniment d’empresa. Aprofitarem l’impacte de la màgia per a comunicar i arribar als usuaris del vostre estand, reunió d’empresa, conferència, congrés, inauguració o presentació de producte, en el vostre esdeveniment d’empresa. La intenció serà que recordin el vostre producte d’una manera molt especial, amb màgia.

Fires i Congressos

La màgia és un art pensat per a sorprendre i comunicar, és per això que és genial per a fires i congressos, stands, promocions i campanyes de màrqueting. El mag o il·lusionista, a través de la màgia, serà capaç d’arribar al client per atraure la seva atenció, augmentant el rendiment de l’estand en fires i congressos. A més, tota la màgia es podrà personalitzar segons el producte.

Espectacles Personalitzats

Espectacles personalitzats per a empreses, presentacions de productes i marques. La màgia serà el fil conductor de l’espectacle personalitzat per a la teva empresa, fent que l’esdeveniment sigui 100% personalitzat, seguint la línia del teu producte i filosofia. Treballarem mà a mà per a què l’espectacle de màgia sigui del vostre gust, treballant cada detall i elaborant el show de màgia per a l’ocasió.

Family Day

Una activitat perfecta per als dies en família, o family days d’empresa, són els espectacles de màgia. Espectacles per a tota la família i que podran gaudir els treballadors, acompanyats i els seus fills. La intenció dels family days es que es realitzin activitats per a totes les edats, és per això que els espectacles de màgia per a empreses i dies en família seran una opció ideal per aquest tipus d’esdeveniments.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat