Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Màgia de grans il•lusions

Màgia de grans il•lusions
09-03-2020

Les grans il·lusions és el tipus de màgia més gran i espectacular. És la màgia que molt sovint veiem en els grans teatres i també per la televisió.

La màgia amb grans il·lusions es realitza amb grans màquines i aparells màgics de gran volum, que acompanyades d’una bona sonorització i il·luminació, són capaces de captivar a tot el públic.

Per aquest motiu és necessari realitzar la màgia de grans il·lusions en grans espais, com són teatres o platós de televisió. En el cas de realitzar grans il·lusions en una festa privada, únicament es podran realitzar aquells efectes màgics que requereixin d’uns instruments més petits i menys aparatosos, que també existeixen. Com per exemple, una levitació d’un nen a través de dos simples cadires.

Realment els espectacles de màgia personalitzats amb grans il·lusions són espectacles molt visuals i atractius tant per a nens com per adults. Sempre agrada moltíssim veure espectacles grans on succeeixen fets increïbles, impossibles i espectaculars.

Mags de grans il·lusions de Barcelona

A Barcelona disposem de grans artistes i mags de grans il·lusions. Mags amb experiència que acompanyats dels seus ajudants i ajudantes realitzen espectacles grans i impactant amb aparells màgics de grans il·lusions.

Aquests mags realitzen els seus espectacles de grans il·lusions en teatres, congressos d’empresa, espectacles de varietats i altres esdeveniments on els espectacles que es precisen són de gran format.

Des de Tus Magos podrem gestionar la part màgica del vostre esdeveniment, contractant al mag de grans il·lusions que desitgeu per a la vostra festa o esdeveniment. Serà important que parlem de les característiques i de quina és la finalitat que preteneu a la vostra festa. Si l’objectiu és sorprendre, oferir un espectacle per a programacions de teatre, o bé, si voleu sorprendre als vostres clients en un congres, tot serà possible de la mà dels millors mags professionals.

¿Quins jocs de màgia realitzen els mags de grans il·lusions?

En els espectacles de grans il·lusions veureu màgia molt espectacular, com per exemple, tele-transportacions de persones, ajudants de mag tallats per la meitat, o inclòs en tres trossos, persones travessades amb paraigües o espases, o bé, levitacions de persones que poden ser del públic o els mateixos ajudants del mag. Tots els efectes màgics seran reptes impossibles que únicament els mags podran realitzar.

El màxim objectiu del mag serà despertar sentiments, sensacions i emocions en els espectadors, oferint una màgia impactant per a deixar a tots amb la boca oberta.

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.

Serveis relacionats

Màgia per a Festes Majors

Per a les festes majors infantils i familiars tenim els espectacles de màgia familiars. Espectacles de màgia participatius, on els nens i els adults s’ho passaran d’allò més bé. Els nens més petits podran entendre els jocs de màgia d’una manera visual, però els adults captaran totes les indirectes del mag, rient i gaudint del show. Espectacles de màgia per a totes les edats: infants, joves, adolescents i adults.

Màgia per a Esdeveniments Corporatius

La màgia serà el recurs innovador, original, creatiu i commovedor del vostre esdeveniment d’empresa. Aprofitarem l’impacte de la màgia per a comunicar i arribar als usuaris del vostre estand, reunió d’empresa, conferència, congrés, inauguració o presentació de producte, en el vostre esdeveniment d’empresa. La intenció serà que recordin el vostre producte d’una manera molt especial, amb màgia.

Màgia per Espectacles de Varietats

Els espectacles de varietats o espectacles de revista són shows pensats per a què puguin actuar diferents artistes. Els mags són normalment uns convidats especials en aquest tipus d’esdeveniments, ja que realitzen jocs de màgia com a presentadors de l’espectacle, o bé, realitzen números de màgia durant la seva estona d’actuació per aportar el granet de màgia i humor que l’espectacle de varietats necessita.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat