Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
620724208 - 675625955

Curs de màgia online

Curs de màgia online

Classes de màgia online

Els cursos de màgia online son el nou format de tallers de màgia per a realitzar amb nens i adults, però des de casa. Els cursos de màgia ofereixen una comoditat excel·lent per a l’alumne, ja que podrà aprendre màgia a distància, però amb un mag professional que l’atendrà d’una manera individual i personalitzada.

Cada alumne aprendrà al seu ritme, segons les seves habilitats, la seva edat i els seus interessos. Els cursos de màgia online s’adaptaran a cada persona, i és per això que abans de començar el taller de màgia, serà molt necessari que l’alumne ompli un formulari que passarà el mag, per tal de conèixer a l’alumne i saber quins són els seus coneixements màgics i les seves intencions.

Classes de màgia per nens i adults

Els cursos de màgia online per a infants són tallers de màgia adaptats per a nens, on fins i tot, s’ofereix la possibilitat a la família de comprar el kit que inclou el material que el nen o nena necessitarà per a realitzar el curs i passar-ho d’allò més bé.

També hi ha els cursos de màgia online amb cartes, pensats per adults, i per a què aquests aprenguin habilitats i jocs de cartes per a sorprendre als seus amics i convidats.

Els cursos de màgia online ens obren un ampli ventall de possibilitats, ja que el mag professional que realitzi el taller, estarà en aquell precís moment amb l’alumne, però sense la necessitat d’usar mascareta i gel hidroalcohòlic. Serà fantàstic que professor i alumne es puguin veure perfectament les cares, i que puguin comunicar-se plenament, mostrant l’expressió facial a través de les pantalles.

Aprèn màgia blanca online amb Tus Magos

Us convidem a demanar-nos informació sobre els tallers de màgia online per a nens, o sobre els cursos de màgia online per adults, perquè és un format de curs de màgia personalitzat que està funcionant molt bé i que té molt bona resposta de part dels alumnes. Us convidem a provar-ho i a gaudir d’una nova experiència online.

Si el teu curs de màgia és per a regalar, no dubtis en dir-nos-ho, i el mag professional que realitzi el curs, podrà fer un vídeo amb la invitació personalitzada al curs de màgia del teu amic o familiar.

Compartir

Contractar mags a Barcelona. Agència de Màgia.
Curs de màgia online

Serveis Relacionats

Tallers de Màgia per a nens

Els cursos de màgia per a nens, són tallers de màgia pensats per a realitzar en classes particulars, o bé, en grup. Es poden realitzar tallers de màgia per aprendre màgia, per a festes infantils, o bé, com activitats extraescolars, per a què els infants puguin aprendre màgia de la mà dels millors mags professionals, i amb una teoria sòlida i ferma sobre el món de la màgia i l’il·lusionisme.

Extraescolars de Màgia

Les activitats extraescolars de màgia arribaran a la vostra escola de la mà de mags professionals, que impartiran cursos infantils de màgia, realitzats a les vostres escoles, al migdia o a la tarda, una vegada acabades les classes. Els extraescolars de màgia són cursos i talleres per a nens i nenes d’educació primària, secundària o batxillerat.

Conferència per a Mags Professionals

La conferència de màgia sobre coloms i aus exòtiques serà impartida per Magic Sergio. És una conferència de màgia pensada per a mags professionals, on aquests podran aprendre noves tècniques i elements per a poder fer aparèixer i desaparèixer aus de tot tipus. Una conferència ideal per a congressos de màgia i associacions de màgia.

Tallers de Màgia per Adults

Els cursos de màgia per adults estan pensats per a qualsevol persona que desitgi aprendre màgia, per a sorprendre als seus familiars o amics. Tallers de màgia d’iniciació per començar des de zero, o cursos de màgia de nivell mig o nivell avançat, per tots aquells aficionats que desitgin aprendre més màgia i perfeccionar el seu nivell de la mà de grans professionals de la màgia i l’il·lusionisme.

Conferència per a Mestres

La conferència de màgia per a mestres es titula “La Màgia, un recurs per aprendre i emocionar” i l’objectiu de la mateixa és oferir materials, estratègies i recursos als professors, mestres i educadors per a què puguin utilitzar-los a classe amb els seus alumnes. La màgia és un recurs educatiu fantàstic per a què els nens aprenguin a través del joc i la sorpresa.

Contacta amb nosaltres

pot ampliar la informació a Privacitat